De bästa vBulletin Styles

De bästa vBulletin Styles


Förmodligen det mest populära anslagstavla programvara är vBulletin. Medan standardformatet som följer med programmet är mer än tillräckligt, kommer de flesta användare vill anpassa sin styrelse genom att skapa din egen stil eller ladda ner en av de mer än 1000 tillgängliga mallar. De flesta stilar är gratis för användning så länge du kreditera designer men vissa gör kostnad. Tre av de mest populära och mångsidiga stilar är CafeBlue, mörker VB4 och Ultimate Grön SEO tema, och du kan skräddarsy varje för att möta dina behov.

CafeBlue

CafeBlue, genom DigitalvB, är en elegant, enkel stil i blått, grönt och vitt som skulle fungera mycket bra med alla diskussionsforum. Grafiken är små så de är snabba att ladda, men ser mycket professionell. Bäst av allt, är stilen lätt att modifiera och "justera" för att passa din specifika vBulletin forum set-up. Stilen kostar £ 19, vid tidpunkten för offentliggörandet, och inkluderar gratis uppdateringar under ett år. Du kan kolla upp det på www.DigitalvB.com (se Resurser).

mörker VB4

Mörker VB4 är, som ni kanske har gissat, består huvudsakligen av mörka färger. Bakgrunden är svart, medan grafiken som utgör gränserna är en mörk militärgrön. Detta skulle vara en bra stil för en spel eller militär diskussionsforum, och i själva verket ingår grafik sportbilder av stridsvagnar och andra militära maskiner. Denna stil är gratis och finns tillgänglig från www.bluepearl-skins.com (se Resurser).

Ultimata Grön SEO tema

Ultimate Grön SEO tema är en lätt men ändå elegant stil som använder olika nyanser av grönt för att beteckna olika delar av forumet. Det är lätt att navigera och de medföljande Grafiken är tydlig och skarp. Och om du inte är kär i grönt, färgerna är lätt att byta. Blue i synnerhet ser trevligt med denna stil, förbättra den övergripande utseendet och känslan av mallen. Denna stil är gratis och finns tillgänglig från www.forum-skins.com (se Resurser). På hemsidan finns också en £ 39 alternativ, vid tidpunkten för offentliggörandet, som kommer att ge dig tillgång till alla sina stilar, tweaks och mods.

mer utformar

En uppsjö av fläckar på Internet erbjuder stilar för vBulletin, inte minst som är www.vbulletin.org (se Resurser). Denna webbplats är hem för inte bara vBulletin stilar utan även andra tillägg och ändringar. Navigera till "vBulletin Styles" katalogen och granska de hundratals tillgängliga stilar. Om du kör en äldre version av vBulletin, det finns ännu fler stilar tillgängliga för nedladdning, många av dem gratis. På webbplatsen finns ett klassificeringssystem för att hjälpa till att styra dig mot de mer populära stilar.