Hur ska man beskära Kärnfria Flame druvor

Hur ska man beskära Kärnfria Flame druvor


Vindruvor är en populär, lätt att växa anläggning för hem trädgårdar. Den Seedless Red Flame sort är en populär tabell druva som är att föredra för de många söta, kärnfria druvor som den producerar med regelbunden beskärning. Beskärning hjälper sporre fruktproduktion och även hjälper till att kontrollera vinstockar tillväxt från överskridande din egendom. Red Flame vinrankor bör sporra-beskäras på vintern när vinstockar är vilande.

Instruktioner

Instruktioner

1 Välj några friska käppar för att hålla för nästa säsong och rensa alla andra käppar tillbaka till stammen. Det bör vara minst 6 inches mellan varje sockerrör du väljer att behålla, för att ge plats för ny tillväxt. Druvor endast produceras på ny tillväxt varje år, är så omfattande beskärning krävs för att maximera produktiviteten.

2 Rensa rören som du vill behålla. Skär käppar tillbaka så att det bara finns tre knoppar på varje sockerrör. Knopparna kommer att producera flertalet av vinstockar tillväxt under nästa odlingssäsong.

3 Tåg ny tillväxt under växtsäsongen så att det finns gott om utrymme mellan nya vinstockar. Druvor gynnas direkt solljus på frukterna. Dessutom kommer träna vinstockar utveckling gör det lättare att identifiera produktiva käppar och enkelt beskära vinstockar följande vintern.