Kamouflage sovrum idéer för barn

Kamouflage sovrum idéer för barn


Med nytänd av patriotism har kamouflage gjorde comeback och det skiljer inte mellan könen. Kamouflage är anmärkningsvärt när det fungerar att dölja eller oklar, men för mycket kamouflage kan vara stötande. För allmänna utseende, balansera sprödhet av färgerna och hålla rummet ordnad så att inte gå överbord. Se till att alla komponenter kompletterar och knyta rummet tillsammans. Ge ditt barns sovrum förfining men samtidigt blända ungen som älskar "Camo!"

Design

Innan du börjar, besluta om en kamouflagedesign genom att välja vilka försvarsgren temat kommer att kretsa kring. För inspiration, gå online eller besöka en Army-Navy butik. Titta på strapatser och andra militära produkter. Bosätta sig på om att gå modern med öken trötthet färger, skarpa svarta, kämpe grått eller vintage krig med khaki greener eller skogsmark bruna.

Väggar och golv

På grund av montage av en kamouflagemönster, hålla väggfärg grundläggande med neutrala nyanser av färg som Sherwin Williams Sanddyn eller Bonafide Beige. Välj en sekundär neutral nyans, något mörkare, för gjutning för att ge djup och förbättra kamouflage känsla. För trägolv, hitta en fast kasta matta i sekundär färg eller en som är i huvudsak fast men har en smal kamouflage gräns.

möbel

Leta efter en begagnad sängram och / eller skrivbord för att måla. Stencil en militär kant runt toppen av skrivbordet. Håll dig till den valda försvarsgren och använda flaggan, insignier eller transportmedel. Byt ut gamla skrivbord och byrå knoppar i genomgående tema och färg. Köp en två-skåp metall skåp för ett nattduksbord. Placera böcker och andra små föremål inuti. Ovanpå skåpet, sätta en liten bordslampa med samma tema lampskärm eller hitta en med en utformad med en bombplan, tank eller annan relaterad föremål att knyta rummet tillsammans.

Sängkläder och behandlingar fönster

Tröstare färger sträcker sig från limegrönt och elektriskt blått till mer traditionella skog eller djungel kamouflage. Köp fasta blad belyser en av färgerna. Välj samma sekundär nyans som används för gjutningen för sängen kjol. Fönster behandlingar kan vara fet eller neutrala, beroende på effekt du vill skapa. Hitta kamouflagenät. Drapera den över sängen som en baldakin. Tack nät att umgås över ett fönster eller över ett skrivbord.

Tillbehör

Leta efter några val tillbehör som accenter. Fyll en skugga låda med militära memorabilia. Använd loppisfynd eller familje medaljer, en militär stil vikta flagga, plåster eller WWI eller WWII samlarobjekt. Hitta en panorama affisch eller fotografi av en konvoj. Sätt upp en hylla målade i den sekundära färgen. Rada upp metalltankar, en GI Joe samling, jetplan, jeepar. Hitta patriotiska inspirerade eller militära motiverande affischer som "myndigheten Army Tank" eller "American Pride." Alternativt, upptäcka affischer från världskrigen som "Om jag var en man, skulle jag gå med i flottan" eller "Amerika ska alltid slagsmål för frihet."