Hur man tar bort linjer runt munnen

Hur man tar bort linjer runt munnen


Kvinnor och män rynka pannan på tanken på att få rynkor på deras ansikten. Rynkor runt munnen kallas leende linjer, och orsakas naturligt från åldrande och ansiktsuttryck. Exponering för solen och cigarettrök kan också öka åldrande av huden och leda till förtida rynkor. Leende linjer är i allmänhet orsakas av en nedbrytning av kollagen och förlust av elasticitet.

Instruktioner

1 Applicera en hög kvalitet anti-aging kräm till linjerna runt munnen. Använda en kräm med ingredienser kollagen och Retin-A för att återfukta och minska uppkomsten av rynkor.

2 Rådgör med din läkare om Botox och andra anti-aging fyllmedel. Botox kan injiceras i huden runt munnen för att förhindra muskler från platt. Ställa in ett möte med din hudläkare om du tror denna metod för skrynkla avlägsnande är för dig.

3 Scrub linjerna runt munnen med en peeling innehållande ingrediensen alfa-hydroxy-komplex. Med tiden kommer peeling minska linjer runt munnen genom att ta bort döda hudceller och exponera ny hud.

4 Drick minst 1,9 liter vatten per dag. Vatten kommer att hålla huden fyllas och hydrerad. Chanserna för din hud blir torr och rynkig kommer att minska avsevärt.

5 Applicera en avokado mask varje vecka för att återfukta linjerna runt munnen. Blend en avokado tills det är nästan flytande, eller använda en butik köpte avokado mask. Applicera avokado mask på linjerna runt munnen eller hela ansiktet. Slappna av i 15 minuter så att de oljor av avokado att absorbera in i ledningarna. Skölj masken.