Hur man bygger ett barns trä lekplats

Hur man bygger ett barns trä lekplats


Att bygga en trä lekplats för dina barn kan få en nostalgisk touch till din trädgård, samtidigt som det hjälper att underhålla dina barn när vädret är rätt. En trä lekplats kan innehålla många saker, bland annat en sandlåda, balansbommen, apa barer och gung vacklar. Bäst av allt, kan allt göras för cirka 65 £ --- sparar tid när du lär dig att göra något nytt och kreativt med händerna. Överväg att göra en trä lekplats om dina barn riva upp huset --- det får du alla utanför och aktiv.

Instruktioner

Hur man bygger ett barns trä lekplats

1 Börja med att bygga balansbommen, som ofta är den enklaste av lekplats bitar. Använd en 8-fot inlägg och skär två 20-tums bitar. Använd din hål digger att gräva två hål ca 56 inches isär, och plantera de två delarna i hålen. Fäst resterande del av den tjänst som de mindre bitar med hjälp av 3-tums skruvar. Du kan hälla våt betong i hålen för att stabilisera marken inlägg om det behövs.

2 Skär 03:58 4 av 4 inlägg i halv. Lägga dem på marken för att göra en lådform. Ju större du vill att din sandlåda, desto fler inlägg som du kan använda. För en liten sandlåda, behöver du bara två. För en större låda, fyra fungerar bra. Överlappa de skurna inlägg så att de kan fästa vid varandra med tre-tums skruvar. Fyll din låda med sand.

3 bygga din monkey bars genom att placera två 60-tums inlägg i marken. Försök att få dem i så djupt som 16 till 18 inches. Du kan göra detta genom att använda ett hål digger. Använd en såg att borra på den övre insidan av stolparna. Det är där du kommer att sätta din bar. För metallstång, använder en kanal röret och ställ in den i hålen. Dina trästolpar bör vara ungefär 36 inches isär. Håll röret säkra genom att skruva en 2-tums skruv i varje ände. Upprepa processen tills du får så många barer apa som du vill.

4 Bygg ditt gungbrädan sist med hjälp av två 8-fots inlägg. Hitta någon skrot timmer på din lokala timmer eller hem butik för att göra sätet. Du kommer också att behöva ett rör och två gamla nivåer. Växt 36-tums inlägg i marken så att de är minst 18 inches djup och 5 inches isär. Borra ett hål i mitten av en åtta-fots inlägg att bilda mitt pivot. Fäst 8-fots post till tjänster som redan planterade i marken, och sedan borra hål i ändarna av röret. Hålla ihop med två-tums skruvar. Slutligen, placera några gamla nivåer i marken för att dämpa gungbrädan och göra det säkrare.