Hur man sparar en BlackBerry bokmärke som en ikon

Hur man sparar en BlackBerry bokmärke som en ikon


En BlackBerry bokmärke är helt enkelt ett snabbt sätt för din BlackBerry webbläsare att komma ihåg var en viss webbsida är belägen. För att komma till ett bokmärke du normalt måste öppna upp webbläsaren och välj den från listan med bokmärken, Men, gör BlackBerry nya 6,0 operativsystem som processen lite lättare. Nu kan du välja att ha bokmärken visas som ikoner på startskärmen, så att du kan komma åt de ofta besökta webbsidor genom att bara välja ikonen från startskärmen.

Instruktioner

1 Välj "Browser" ikonen från startsidan för att starta webbläsaren.

2 Skriv webbsidan du vill skapa ett bokmärke i adressfältet i webbläsaren och tryck på "Enter". Vänta tills sidan för att läsa innan du fortsätter.

3 Tryck på "BlackBerry" knappen för att ta fram pop-up-menyn och välj "Lägg till på hemskärmen" från menyn.

4 Skriv in namnet på bokmärket i den första textrutan på skärmen. Denna ruta återgår till namnet på sidan, så att du inte behöver ändra det om du inte vill.

5 Välj den mapp som du vill spara bokmärket i genom att markera rutan bredvid "plats" och väljer önskad mapp från rullgardinsmenyn. Tryck på "Lägg till" när du är redo att lägga till bokmärket. Din bokmärke blir nu en ikon på startskärmen, eller i den mapp du valt.