Använder för gamla köksskåp

Använder för gamla köksskåp

Använder för gamla köksskåp

För grundläggande lagring, kan gamla köksskåp användas i nästan alla rum. Men med lite kreativitet och ansträngning, kan du förvandla en gammal byrå i funktionella möbler som kommer att ge stil och intresse för ovanliga utrymmen. Badrum, matsalar, baby rum och nöjen kan alla dra nytta av en repurposed gammal byrå.

sink Vanity

Du kan ta en gammal byrå i nästan alla stil, skära ett hål i toppen, skapa utrymme för VVS, släppa i en diskho och har en one-of-a-kind fåfänga för ditt badrum. Gamla dresser fåfänglighet ge värme och charm till ett badrum som ingen annan möbel. Du kan behöva ändra lådorna för att göra plats för VVS, men ingen kommer att veta det när lådorna är stängda.

skötbord

Om du inte vill köpa barnmöbler för att ändra ditt barn, kan du förvandla en gammal byrå. Istället för att bygga en föränderlig område i toppen av din gamla byrå, bygga en stor ändra bricka, placera en vadderad skötunderlägg i facket och ställ in den på toppen av din byrå. På så sätt kan du ta bort den föränderliga fack när barnet blir äldre och fortfarande använda byrå.

Bar

Det finns ett antal sätt att använda en gammal byrå som en stapel. Det enkla sättet är att klä den med en ishink och andra barware. lagra sedan tätt förslutna spritflaskor och omrörare i lådorna nedan. Eller, gå till en total ombyggnad. Skär ett hål i toppen och släppa i en rostfri is bin eller installera en minibar sjunka. Sedan riva ut lådorna och lägga till två glas framdörrarna för att skapa ett stort område för att lagra flaskor och Barware.

Skänk

Det enklaste sättet att återanvända en gammal byrå är att flytta den in i matsalen eller kök och använda den som en server skänk. Linje byrålådor för att skydda din servis från att glida, eller göra partitioner för att åtskilja din bestick. Fyll sedan resten av lådorna med servering bitar och dukar. När gästerna anländer, inrätta förfriskningar eller buffé behandlar ovanpå byrå.