Typer av Patio Rengöringsborstar

Typer av Patio Rengöringsborstar


En uteplats eller däck är en utomhus förlängning av ditt hem livsmiljö och är roligaste när det är ren. Exponering för väder och vind orsakar din uteplats för att samla smuts, sot, djurspillning, mögel och annat skräp. Genom att hålla din uteplats ren, du säkerställa en ren miljö för matlagning utomhus eller för ett område där dina barn leker. Flera uteplats rengörande metoder finns som kräver användning av särskilda borstar.

Tampico Fiber Patio Rengöringsborste

Tampico fiber - ett naturmaterial som härrör från agave lechugilla anläggning hemma i norra Mexiko - används i uteplats rengöringsborstar, enligt pensel tillverkaren Grupo Interoceanico Cala. Fiberns naturliga egenskaper gör det ett bra material för att skura uteplatser. Det är slitande, vilket gör att ta bort smuts och skräp ett enklare jobb, och det motstår även värme och kemikalier, vilket gör varmvatten användning möjlig.

Palmyra Patio Rengöringsborste

Palmyra fiber härrör från bladen i den indiska Palmyra Palm, enligt pensel tillverkaren Gordon Brush. Fibern fungerar bra när skura en grov yta som en tegelsten uteplats vägg eller golv. Palmyra uteplats rengöringsborstar har en styv till medel styv struktur och fungerar bra när den används med sura rengöringsmedel.

Vattenslang Patio Rengöringsborste

De mest effektiva uteplats rengöringsborstar kombinera rätt fiber för programmet med vattenanvändningen. En uteplats rengöringsborste som tillåter dig att fästa din vattenslang till en kraftig borstverktyg kan rengöra uteplats yta. En bra vattenslang / borste kombination kommer med en bifogad fil som omfattas av borst på tre sidor och en gummiskrapa eller svamp på den fjärde sidan. Som ett resultat, kan du rengöra flera uteplats ytor - din uteplats golv, metallräcken, även fönster - utan att byta verktyg. En bra vattenslang / rengöringsborste ingår även en teleskophandtag, vilket hjälper utöka din räckvidd under rengöring och fungerar bra för användare av olika höjder. Du kan köpa vattenslang rengöringsborstar från hem förbättring företag som Home Depot, Lowes eller förbättringar.