Cheap & Easy kostym Idéer för par

Cheap & Easy kostym Idéer för par


Allt är roligare med företag, inklusive klä upp. Oavsett om det är du och din make, syskon eller barn, det finns ett överflöd av alternativ för par kostymer som passar alla stilar och personligheter. De bästa kostymer är de som du kan slänga ihop snabbt med saker som ligger runt ditt hem för liten eller ingen kostnad, så att du kan komma ut och njuta av festen utan att ta hela kvällen för att förbereda.

Bonnie och Clyde

Bonnie och Clyde är en av USA: s mest älskvärda Public Enemy duos. Detta är perfekt för en vuxen man / kvinna par som känner lite rebellisk. Du behöver inte se ut som Faye Dunaway och Warren Beatty att dra bort denna look. Män, samla upp din kostym och slips. Vila en fedora atop din värme, sned i en vinkel för att skildra rebelliousness. Kvinnor, hitta en lång kjol, kavaj eller långärmad blus och få lust. Råga med en basker. Både Bonnie och Clyde bör bära leksakspistoler, antingen ensam eller i ett hölster på sina höfter.

Mary Poppins och Sotare

Kostymer som skildrar denna berömda magiska duo kan bäras av en manlig / kvinnlig par i alla åldrar. Mary Poppins behöver en lång, röd och vit klänning, eller om du har något passande, kommer en lång dressat knapp-up coat räcka; Mary var röd i filmen. Den framstående prop för Mary Poppins är av grova, paraply. Mary hår, om länge bör sopas upp i en bulle, med en hatt med vita blommor bifogade är valfritt. Sotare kräver din mörkaste, äldsta och smutsigaste kläder, som de flesta av oss har kringspridda någonstans. Om inte, är det lätt och roligt att smutsa ner dina kläder, speciellt för unga pojkar. Smeta smuts eller mörkt smink över hela ansiktet och bära en kvast.

Princess och Prince Charming

Ett bra sätt för kvinnor att återanvända en av de gamla bal eller tärnornas klänningar som sitter på baksidan av garderoben och aldrig se dagens ljus är att klä upp som en prinsessa. Det behöver inte vilken färg klänning roll, så länge som den är lång och elegant. Rekvisita, inklusive Stavar, tiaras eller kronor, är valfria. Frisyrer bör vara elegant, som upswept bullar eller franska vändningar. Make-up kan göras för att passa din personlighet och kropp glitter är kul, särskilt för de yngre prinsessor. Prince Charming har helt enkelt vara renrakad och klä upp i sin finaste. En rolig prop för Charming är en liten, vit fyllda häst.

Blues Brothers

Ett snabbt och enkelt kostym för en manlig par är Blues Brothers, Jake och Elwood. Denna dräkt kräver återigen påtagning av kostym och slips. Giveaways för kostym kommer att vara fedora och mörka solglasögon. Bära ett munspel som en prop.

Bestick

Allt du behöver för denna dräkt är några kartong, sax, lim och ett pannband. Skapa gaffel och sked (eller kniv och gaffel) huvudet ur kartong. Måla eller färga den grå och lim ovanpå ett pannband. Klä i alla grå. Denna dräkt är kul för båda könen i alla åldrar.

Spider och webb

Detta är kul kostym för en förälder och barn, även om du kan behöva köpa spindelben eller tillbringa en sömnad kväll. Barnet kan klä upp som spindeln, klädd helt i svart med åtta bifogade ben. Föräldrar bör täcka sig med spindelnät, i allmänhet säljs i små påsar som folk använder för att dekorera sina verandor för trick-or-treaters. Denna dräkt är bra i kallt väder, eftersom det finns gott om utrymme för att bunta ihop utan att ruinera ditt utseende.