Hur man installerar Trailer Belysning på en Jeep

Hur man installerar Trailer Belysning på en Jeep


Många Jeep sport utility vehicles kan användas för att dra släpvagnar. Medan många nyare jeepar är färdigkopplad med en släpvagn bogsering sele, vissa jeepar saknar gränssnittet för att ansluta Jeep elsystem till ännu en grundläggande släpvagn. Lyckligtvis kan en Jeep kopplas för att ansluta till ljus och signalsystem på en släpvagn genom att koppla upp en släpvagn sele till jeep elsystem.

Instruktioner

1 Öppna baklucka av Jeep. Lokalisera blått, gult, mörkgröna och svarta ledningar som leder från insidan av jeep till baklyktorna.

2 Placera den första skarvkontakten över den mörkgröna Jeep tråd. Sätt den gröna ledningen från släpet sele i skarvkontakten. Crimp skarvkontakten för att göra den elektriska anslutningen.

3 Placera den andra skarvkontakten över den gula Jeep tråden. Sätt den gula ledningen från släpet sele i skarvkontakten. Crimp skarvkontakten för att koppla samman trådarna.

4 Placera tredje skarvkontakten över den blå jeep tråd. För in den bruna ledningen från selen in i skarvkontakten och crimp skarvkontakten att elektriskt förbinda ledningarna.

5 Placera fjärde skarvkontakten över den svarta jeep tråd. Sätt den vita kabeln från selen till skarvkontakten och pressskarvkontakten för att ansluta kablarna.