Stuga stil inredningsidéer

Stuga stil inredningsidéer


Stuga stil inredning ger en avslappnad, mysig och bekväm känsla. Det blandar det gamla med det nya och tar inspiration från naturen för en naturlig, easy living atmosfär. Det finns olika typer av stuga stilar. Stranden stugor använder ofta nyanser av blått från havet och himlen, strand-tema konst och snäckskal accenter, medan trädgårdsstugor kan använda nyanser av grönt med blom- brytningar.

sovrum

Lantlig stil sovrum ofta vitmålade och innehåller vita möbler. Ett viktigt inslag i lantlig stil utsmyckning använder antingen gamla möbler eller nyare, nödställda föremål tillverkade för att se gamla. Du kan köpa begagnade möbler såsom köksskåp och natt står på loppmarknader eller försäljning garage, sedan måla möbler vit och sand utanför kanterna för att ge det en trevlig använt utseende. Använd en vit trä eller målade järnsäng tillsammans med en vit Hjälparen. För en strand-stil stuga utseende, lägga till i vissa stranden-tema accenter, såsom strand konst, hav skal mönstrade kuddar och en rad sjöstjärna knuten till slingrar att drapera ovanför sängen. Fönster behandlingar bör vara lätt och luftig. Installera inredning fönsterluckor kan också ge ett trevligt utseende. För en trädgård stuga sovrum, använder grön accentfärger och en blommig Aren och konstverk.

kök

Beach lantlig stil kök är ofta målade vit, medan trädgårdsstugor kan vara en mjuk grön tvätt. Öppna hyllor används ofta i en lantlig stil kök för att ge en tillfällig utseende. Ta skåpsdörrar eller använda glasdörrar på skåp ovanför räknarna för att markera särskilda rätter och samlingar. Använd Vintage hårdvara på återstående luckor. Färska blommor är nyckeln i en lantlig stil inredning. Placera blommor i en vit keramik kanna för att visa på bänkskivan.

Vardagsrum

Lantlig stil vardagsrum har ofta inkompatibla möbler och ta in element från naturen. Överdrag på soffor, nödställda möbler och uteservering kan alla användas. Använd till exempel en vit möbelöverdrag på soffan, måla en gammal stam vit att använda som ett soffbord och ta in en korgstol från verandan. Använd naturliga element såsom korgar och massor av växter och färska blommor. Placera en liten hink med hortensior bredvid en stol, använder vintage tavelramar och dekorera med kust- eller blom- konst.

badrum

TRÄPANEL är en typ av paneler som ger badrum en stor stuga utseende. Använd wainscoting på den nedre halvan av badrum väggen och måla väggen vit. Använd en klo-fot badkar, piedestal sjunka och flätade korgar. En vintage spegel och konstverk kommer att avsluta utseende fint.