Hur man använder vinyl plattor Utanför

Hur man använder vinyl plattor Utanför


Nutida vinyl produkter är robusta, attraktiva och hållbara, och de har en mängd olika användningsområden utöver att täcka ett kök eller badrum golvet. Dagens vinyl plattor är relativt billiga, vilket gör dem till ett attraktivt alternativ för en mängd olika utomhusaktiviteter. Vinylplattor kommer vanligen i 12 "x 12" torg och har lim redan tillämpas på baksidan. Allt du behöver göra för att installera plattan är att rengöra ytan av allt damm, smuts eller fett, dra bort skyddsfilmen från baksidan, och lägg det på ytan som skall täckas. Med lite kreativitet, du är säker på att hitta många praktiska sätt att använda vinyl plattor utanför.

Instruktioner

1 Täck vanliga betongplatta uteplatser och entréer med dekorativa, självhäftande vinyl plattor. Många av dagens vinyl kakel stilar är gjorda för att likna kullersten, marmor, granit och keramiska plattor.

2 Skapa en enkel att rengöra vinyl-kaklade utomhus lekplats för barn runt sandlådor eller spela strukturer.

3 Bygg en enkel att rengöra hund springa med hjälp av vinylplattor. Vinyl är lätt att slangen ut och robust nog att hålla upp till roughhousing hund spela.

4 Täck ett garage, carport eller strejk källarvåningen med vinylplattor. Vinyl rensar upp mycket lättare än betong och ger ett dekorativt element till friluftsliv och arbetsutrymmen.

5 Täck en utomhus bord med vinylplattor för enkel rengöring och långsiktig hållbarhet.

6 Placera vinyl kakel i områden som är benägna att droppar och spill, som i trädgårdsbord och utomhusgrill.

7 Installera vinyl kakel inne trädgårds och lagring skjul. Beläggningen på vinyl kakel kommer att hålla verktygen från repor mot hårda betongytor.