Hur man väljer Thyroid Kosttillskott

Hur man väljer Thyroid Kosttillskott


Mer än hälften av befolkningen lider av sköldkörtelproblem som kan kopplas till stress, alkoholkonsumtion, vikt och även för miljön. Ett ökande antal av dessa drabbade vänder sig till kosttillskott för att hjälpa till att reglera deras tillstånd. Här är några enkla riktlinjer att följa när man väljer en sköldkörteln tillägg.

Instruktioner

1 Bestäm om naturliga kosttillskott erbjuder samma fördelar och resultat som receptbelagda thyroidmedicationen. Webbplatser som thyroid-supplement.com erbjuder omdömen om många av de naturliga alternativ.

2 Rådgör med din läkare innan du tar sköldkörteln tillskott. Fråga om de kommer att påverka eventuella mediciner negativt du tar eller befintliga hälsoproblem och vilka eventuella biverkningar är.

3 Bestäm vattenlöslig eller oljebaserade vitaminer. Vattenlösliga tillskott absorberas snabbt men kan spolas ur kroppen lika snabbt via svett och / eller urin.

4 Kontrollera att dosen du tar tillräckligt gynnar din sköldkörtel. Oljebaserade kompletterar också absorberas snabbt. men kan stiga till toxiska nivåer när kroppen behåller sköldkörteln tillägg.

5 Läs etiketten för att vara säker på att du tar rätt dos. Överskrid aldrig den rekommenderade mängden, även om du missar en dos.

6 Besök din lokala hälsokostaffär för att få en första hand titta på de olika sköldkörteln kosttillskott tillgängliga. Utnyttja de anställdas kompetens om du har frågor om produkterna.

7 Köp din sköldkörteln kosttillskott via Internet, på en hälsokostaffär eller ditt lokala apotek.