Katolska baby dop presenter

Katolska baby dop presenter


Dopet är en viktig fest i någon katolsk familj. Många föräldrar väljer att ha sina barn döpt som ett första steg i att välkomna dem i den katolska tron traditionen. Det är brukligt att ge barnet en gåva, men detta behöver inte vara dyrt eller extravaganta. Den idealiska objekt för ett dop är vara en minnessak som firar dagen och vikten av ceremonin.

radband

Om du är listig, är ett handgjort radband en minnessakgåva barnet kommer att minnas när hon blir äldre. När du köper ett radband, kan du välja en avsedd för barn eller en mer traditionell radband som barnet kommer att använda hela sitt liv. Överväga att ha den graverad med datum för dop eller ha ett hänge med barnets namn läggs till radband. Radband kan kosta mellan £ 16 och £ 32, beroende på de material som används för att göra dem.

Biblar

En Bibeln, som föräldrar kan använda för att lära sina barn berättelser om den katolska tron, kan dekoreras med en satin lock som broderas med barnets namn och datum för dop. Eller ge en traditionell Bibeln som barnet kan använda hela sin katolska uppfostran. Biblar kan köpas för £ 6 till £ 13. Om du är orolig att han redan kan ha en bibel, överväga att ge en samling av tre till fem barnböcker bygger på bibliska berättelser.

filtar

En filt är en gåva föräldrar kan komma till god användning eller att dekorera barnets rum. Filtar kan broderas med barnets namn och datum för dop. Du kan också lägga till ett kors, ängel eller kort välsignelse. Filtar kan köpas för £ 13 till £ 26. Ytterligare broderi kommer att lägga till kostnaden.

Korsningar

Dekorativa kors, som föräldrar kan hänga i sina barns sovrum, finns i en mängd olika storlekar, färger och medier. Många kan också köpas med böner eller välsignelser skrivna på dem. Glas kors kan graveras med dop datum, barnets namn eller ett speciellt personligt meddelande. Dekorativa korsningar kan köpas för £ 13 till £ 26.