Enkla virka instruktioner för nybörjare

Enkla virka instruktioner för nybörjare


Virkning är en användbar och kreativt handarbete teknik som inte är svårt att lära sig. Virkade disktrasor är en av de mest grundläggande projekt för en virkning nybörjare. När du har lärt dig grunderna för disktrasa projekt, kan du snabbt gå vidare till mer komplicerade mönster. Samma grundläggande virka stygn används i alla mönster. Sömmarna är kedjan och enkel, dubbel och trippel virka stygn.

Instruktioner

1 Gör en slipknot 2 inches från slutet av garnet på härvan. En slipknot bildas när en slinga av garn fördubblades över sig själv och loopas igen. Knuten kan dras åt genom att dra i båda ändarna av garnet som kommer från den slipknot.

2 Dra Slipknot och sätt i virknålen med höger hand. Håll skip knut vid sin bas genom att klämma knuten mellan tummen och pekfingret på vänster hand.

3 Ta tråd närmast härvan med fast änden av virknål. Dras tråden genom öglan av garn på kroken för att göra en kedja.

4 Upprepa, att flytta vänster tumme och pekfinger till basen för varje ny kedja knut göra 21 kedjor.

5 Sätt virknålen i den andra kedjan från virknål.

6 Ta garn strand, men inte dra den genom kedjan. Du har nu två slingor av garn på virknål. Ta en annan bit av garn och dra den genom de två slingor på kroken för att skapa en enda virka stygn.

7 Upprepa, skapar en rad av 20 fm stygn i 20 kedjor. Kedja en och vänd arb.

8 Sätt virknålen i den övre slingan av den första singeln virka stygn och göra en enda virka stygn. Upprepa, skapar en annan rad av 20 enskilda virka stygn.

9 Upprepa denna rad 18 gånger, eller tills längden på ditt arbete matchar bredden på virka raden.

10 Avsluta genom att skära av garnet 2 inches från det sista stygnet, sätter den avskurna ändan av garn i den sista slingan bildas, och dra hårt. Väva de lösa ändarna av garnet genom de färdiga stygn för att slutföra disktrasa.