Hur man målar möbler svart med en gnuggade yta utseende

Hur man målar möbler svart med en gnuggade yta utseende


Målning möbler svart kan lätt fyllas hemma, och den färdiga produkten har en klassisk, tidlös look. Lägga till en gnuggade finish ger ett professionellt utseende till en möbel, och målet kan appliceras med hjälp av olika metalliska toner från brons till koppar. Den färdiga pjäs kan lätt matcha alla befintliga svarta möbler. Förvandla en gammal möbel till något nytt med svart färg.

Instruktioner

Hur man målar Möbler Svart Med en gnuggas Finish Look

1 Rengör möbeln med en fuktig trasa och vatten. Ta bort allt damm och smuts som har samlats i några sprickor och hörn. Ta bort alla hårdvara bitar såsom låda drar och rattar. Avsätt lådor och dörrar.

2 Sand möbler med en fin till medium sandpapper. Slipning gör basfärgen att gripa och binda till möbler. Torka bort damm med en fuktig trasa.

3 Applicera svart latexfärg med en pensel eller roller. Besprutning färgen på också fungerar. Flera lager av färg kan behövas för att uppnå en fast grundlack. Torra minst fyra timmar mellan rockar färg.

4 Rub kanter och sprickor i möbler med sandpapper, vilket gör att trä att lysa igenom. Andra områden kan också slipas för att ge en bekymrad gnuggas look.

5 Lägg till metalliclack. Lätt doppa en trasa i färgen och gnugga längs kanterna och sprickorna i möbler. Metalliclack torkar snabbare än latexfärg på grund av den extra metallglimmerflingor och kommer att vara torr att röra inom två timmar. Mycket behövs lite färg för en hand gnuggade utseende.

6 Skydda möbler genom att applicera en klar polyuretan sealer till den färdiga pjäsen. Applicera tätning på alla horisontella ytor eller hela stycket. Använd en pensel, rulle eller spruta på bitarna. Låt polyuretan torka minst 24 timmar innan du sätter tillbaka maskinvara till möbler. Reattach lådor och dörrar när den är helt torr.