Idéer för en grundskola Fall Festival Photo Booth

Idéer för en grundskola Fall Festival Photo Booth


Från back-to-school till Halloween eller skörd teman falla festivaler erbjuder en möjlighet att vara värd insamlingar eller inneha mer engagerande föräldra nätter. Lägg en verksamhet som fungerar som en souvenir station med en fotoautomat som deltagarna kan skräddarsy. Erbjuder enkla bakgrunder som högar av löv eller bilder på tavlor, eller skapa mer komplicerade bakgrunder med klassrums scener, pumpa patchar eller Halloween landskap. Inkludera skolamaskoten eller lokala landmärken för extra stil.

Skol teman fotoautomater

Använd gamla skrivbord, böcker, klot och andra klassrummet material för att arrangera en skolplats för din bakgrund. Dekorera montern själv med pennor, linjaler, miniatyr svarta tavlor och utskärningar av bokstäver och siffror. Använd en överdimensionerad tavlan eller tavlan liknande kontakt papper för att göra en bakgrund som kan skräddarsy med namn, dekorationer eller klotter för varje fotografi. Använd skum hantverk eller trä tavelramar för bilderna och få dem i förväg dekorerad eller låta deltagarna att dekorera sina egna. Skriv ut fotografier i montern som giveaways sälja ark av bilder till varje familj.

Halloween-tema fotoautomater

Kyrkogårdar, spöken, jack-o'-lyktor och svarta katter skapar en kylning Halloween landskap för din festival fotoautomat. Pose gäster ovanpå papier mache- eller riktiga pumpor, intill skrämmande skelett eller grinande spöken. Häng gummi eller papper fladdermöss från toppen av din bakgrund för att ge djup och erbjuda gästerna möjlighet att don kostymer eller ansiktsfärg för extra kul. Dimma maskiner sätta en eterisk glöd till bilder, medan svarta ljus eller strobe lampor skapa intressanta visuella effekter. Dekorera din monter för att se ut som en kyrkogård, med skum gravstenar som runt omkretsen.

HT-tema fotoautomater

Från högar av löv och pumpor till höbalar och fågelskrämmor, är en allmän hösttema idealisk för yngre elementära barn eller festivaler på religiösa eller socken- skolor. Korgar av kalebasser och squash, knippen av majs stjälkar och konstgjorda och färska blad skapa en rolig och rustik bakgrund för foton. Dekorera monter med löv, kalebasser, pumpor och fågelskrämmor, och har gäster färg fågelskrämmor och färg pumpor medan de väntar på bilder. Plain eller enfärgad bakgrunder ram studenter eftersom de utgör med sina målade pumpor eller personligt fågelskrämmor.

Allmänna Photo Booth app

Om hösten festivalen har ett annat tema, såsom en karneval / county fair tema dekorera din fotoautomat med detta i åtanke. Använd färgglada bakgrunder och rekvisita som samordna med det övergripande festivalen tema så att gäster och deltagare har en souvenir som speglar natten. Erbjudande kostymer och rekvisita med din fotoautomat så att varje bild är helt anpassad för studerande och deras vänner eller familj.