Hur man gör hantverk Av Sprutor

Hur man gör hantverk Av Sprutor


Förutom de tre R hållbarhet - minska, återanvända, återvinna - det finns nu en U ord populärare med den gröna tänkande crafting publiken: Upcycle. Upcycling är handlingen att ta något som de flesta människor skulle överväga skräp och förvandla det till något nyttigt eller vackert. Du kan Upcycle gamla tröja manschetter att bli för varma drycker ärmar, är äggkartonger omvandlas till docka möbler. Med lite fantasi kan du Upcycle allt, inklusive plastspruta rör.

Instruktioner

1 Skapa en snöflinga. Ta sex sprutrören, måla ett tunt lager lim på utsidan, och täck med glitter. När det är torrt, använd en liten spik och en hammare för att noggrant peta ett hål i varje sida av basen. Använd bitar av piprensare eller annan tråd stötas genom dessa hål till sträng sprutrören tillsammans i en cirkel. Knyt ett snöre eller band till en av dina piprensare kontakter för att hänga.

2 Gör en vindspel. Detta är en stor hantverk att göra med barn. Skär tips och baser från flera sprutrören och peta hål i närheten av den ena änden av den återstående röret. Har barnen dekorera fem eller sex rör vardera med färg, som täcker siffrorna helt. Peta små hål i ett cirkulärt mönster i ett plastlock behållare, som ett lock smör badkar, och har barnen måla eller dekorera det också. Trä en längd av fiskelina genom hålen i rören och även genom hål i plastlocket. Peta två flera hål i locket för att binda en längd av fiskelina för en hängare. Häng vindspel där vinden kommer att göra sprutrören klicka ihop.

3 Blast off med en raket. Måla sprutan röret för att likna en raket - silver eller vitt. Lägg små klistermärken som en amerikansk flagga eller raket lågor. Små barn kommer att ha kul med sin nya raket i timmar.