Hur man tar bort Black Nails Marks Från gamla trägolv

Hur man tar bort Black Nails Marks Från gamla trägolv


En annars vackra trägolv kan förstöras genom uppkomsten av svarta naglar märken. Dessa märken är producerade som ett resultat av garvsyra i träet kommer i kontakt med järn och fukt. Det bästa sättet att ta bort svarta spik märken från gamla trägolv är att använda oxalsyra. Denna typ av syra arbetar för att ta bort den svarta fläckar i träet, utan att skada färgen eller trästrukturen självt.

Instruktioner

1 Flytta alla möbler eller mattor som kan vara på golvet ur vägen. Om du har många svarta fläckar att ta bort, kan du flytta alla möbler ut ur rummet.

2 Ta bort eventuella mål från golvet från runt fläckarna. Sand golvet eller använda en kemisk ytbehandling remover. Om du använder en kemisk remover, bära lämplig säkerhetsutrustning och följ tillverkarens instruktioner. Öppna fönstren i rummet för att ventilera det ordentligt. Om du kommer att slipa golv, kan du hyra golv slipmaskiner från många järnaffärer. Bära en mask och skyddsglasögon för att skydda dig från att flyga damm. Du kan också hända att en del av de svarta fläckar kommer ut på golvet när du slipar.

3 Blanda oxalsyran med varmt vatten i de proportioner som rekommenderas av tillverkaren. Applicera syran till golvet med en borste. Använd handskar för att skydda händerna och skyddsglasögon för att skydda ögonen under denna process. Tillåta syran att torka över natten, och tillämpa en annan päls, om det behövs. Upprepa appliceringen och torkprocessen tills fläckarna tas bort.

4 Skölj golvet med destillerat vatten för att avlägsna oxalsyra. Applicera två eller tre sköljningar för att säkerställa att du har tagit bort så mycket av syra som möjligt.

5 Blanda 2 msk bakpulver tillsammans med en qt. av vatten. Applicera den över trägolv för att neutralisera eventuell kvarvarande syra i golvet.

6 Låt tiden golvet torka ordentligt. Tillämpa någon skyddande lack eller lack.