Hur man bygger en praxis pitching kulle

Hur man bygger en praxis pitching kulle


Praxis är nyckeln till att bli en stor baseboll kanna. Ju mer du upprepa korrekt pitching rörelse, desto lättare blir det att stanna konsekvent under ett spel. Tyvärr pitching högar på lokala skolor och parker är oftast upptagen med spel under våren och sommaren, begränsar de platser där du kan öva från en förordning storlek pitching högen. Den här säsongen, bygga din egen bakgård pitching högen och du kommer att ha några problem att få tillräckligt med praxis.

Instruktioner

1 Bestäm hur stor du vill att praktiken pitching högen. En förordning storlek vuxen pitching högen är 18 fot i diameter. Little League högar är 10 eller 12 fot, beroende på åldersgrupp.

2 Kör en insats i marken vid den punkt som kommer att vara i mitten av pitching högen. Bind ena änden av en sträng till bålet. Skär strängen så att det är hälften så lång som diametern på pitching högen. Knyt en bit krita för att den lösa änden av strängen. Dra strängen stram och gå runt insats tills du har ritat en krita disposition av en cirkel på marken.

3 Använd en blandning av lera, smuts och sand för att bygga upp en grov upphöjning i mitten av krita markeringar. Högen bör vara några inches högre än önskad höjd eftersom smutsen kommer att komprimeras senare.

4 pund toppen av högen med baksidan av en spade att komprimera smuts. Göra en plan cirkel på toppen av högen. Storleken på denna cirkel beror på storleken på din kulle. För en förordning 18-fot hög, bör platt plats vara 5 fot i diameter. Använda den sida av spaden för att skapa en svag lutning längs framsidan av pitching högen.

5 Använd krita för att markera den plats där du vill placera pitching gummi. För en förordning storlek vuxen pitching högen, kommer detta att vara 10 fot från framsidan av 18-fot bred kulle. Om du bygger en mindre kulle, justera läget för gummit därefter.

6 Gräv ett grunt dike för pitching gummi enligt dina markeringar. Lägg gummit i diket och fylla i luckorna runt den med smuts. Använd baksidan av en trädgård murslev till tätt packa smuts runt pitching gummi så att den inte kommer att röra sig när kannan skjuter iväg med sin fot.