En möhippan lista över saker att göra

En möhippan lista över saker att göra


En möhippa sker vanligtvis ungefär en månad innan bröllopet. Brudens brudtärna eller en nära vän tar hand om att ordna dagen och dess festligheter. Ställ in datum om fyra veckor innan duschen, för att ge alla inblandade med bröllopet en bekväm tidsram som att arbeta.

bjuda in gäster

Sätt ihop en gästlistan med brudens hjälp. Inte bjuda in någon som inte kommer att bjudas in till bröllopet, eftersom det kommer att verka som om deras gåvor gynnas över sitt företag. Dessutom, se till att brudens och brudgummens mödrar kan delta på vald dag. Post inbjudningar till alla gäster så snart du ställa in datum, och göra inbjudningarna återspeglar duschen tema. Till exempel, om dusch är att ha ett kök leverans eller underkläder tema, informera dina gäster så att de vet rätt närvarande att föra. Se till bruden har uppdaterat sina register listor innan du skickar inbjudningar.

Arrangera en mötesplats

Möhippor kan hållas var som helst bruden känns bekväm. Även om många väljer att hålla evenemanget i sitt eget hem, några brudar föredrar mer offentlig atmosfären i en restaurang. Om du arrangerar dagen med kort varsel, är en restaurang ett bra alternativ eftersom det kräver lite utsmyckning och ingen sanering. Tänk på bruden och hennes familj när man väljer en plats. Till exempel, om hon har unga syskonbarn eller systrar, inte väljer en bar för en dusch.

Välj leverantörer

När du hyr dekorationer eller hyra en matleverantör, se till att de finns tillgängliga för att arbeta med ert parti. Även om detta är inte nödvändigt om du håller duschen på en restaurang, kommer andra platser kräver att du matar dina gäster själv. Dekorera platsen dagen innan festen för att se till att allt är i sin ordning, och slutföra ditt arrangemang med användarens behov.

Välj Att göra

För att hålla dag livlig, planera flera spel, såsom "Hur väl känner du bruden" eller "brudklänning Designers," där möhippa gäster skapar sina egna brudklänningar av toalettpapper. Dessutom, avsätta tid för bruden att öppna sina presenter. När hon gör det, bör brudtärna registrera gåva och namnet på givaren. Medan detta pågår, en annan brudtärna sätter vanligtvis ihop en mock brudbukett av band och rosetter från gåvor "förpackning. Denna minnessak används sedan som buketten på bröllopet repetitionen.