Hur man sätter på en Pocket Protector

Hur man sätter på en Pocket Protector


Det finns få saker som kan förstöra en fin skjorta snabbare än en läckande penna. Pocket skydd är en enkel lösning på läckande bläck problem i skolan eller arbetet. Även fickskydd regelbundet stereotypa som nerdy eller töntig i populärkulturen, de är praktiska, och vissa är till och elegant. Om du använder en ficka skydd i en vettig färg som passar din ensemble, kan det göra din outfit, snarare än att hindra det. Om du aldrig har använt en ficka beskyddare, kanske du inte vet hur man sätter det på, men processen är förvånansvärt enkelt.

Instruktioner

1 Inspektera fickan skydd för tårar innan du använder den. Fickskydd är oanvändbart om de innehåller även en liten reva.

2 Skjut fickan skyddet i skjortfickan så djupt som möjligt, hålla fladdrade vänd utåt. Inte alla fickskydd har klaffar, men de flesta gör. Om fickan skydd har ingen flik och skjut den i fickan med skyddet är kortare vänd utåt.

3 Vik ytterfliken över framsidan av fickan så att den täcker framkant pcoket. Syftet med denna flik är att tillåta penn caps att lätt klämma på kanten av fickan. Med kanten viks över fickan, är skyddet säkrad och redo att ta emot pennor.