Presenttips för en arton-årig Man

Presenttips för en arton-årig Man


Även om vissa människor panik vid tanken på att köpa en present till en ung man som kommer i vuxen ålder, är det inte så svårt. De flesta 18-åringar är i övergången, förbereder sig för att ta examen från high school eller att komma in college, militären eller arbetskraften. Cater din gåva till mottagaren enligt hans smak och sina planer för bortom high school.

Ställa in en Home Away From Home

Vare dorm- eller lägenhet bundna, unga män 18 är på väg att göra förändringar i levande arrangemang. Om födelsedagsbarnet ska kontroll av mammas hus, kommer han att behöva många grundläggande punkter att fylla de nya utgrävningar. Vanliga saker som kommer att välkomnas av killen på väg inkluderar köksutrustning, en väckarklocka, skrivbord eller bordslampor och lakan och handdukar. Även en papperskorg kommer att tjäna sitt syfte, och du kan packa det fullt av andra nödvändigheter såsom rengöringsmedel. Rullar med kvartal vettigt för mannen som måste göra sin egen tvätt; förpacka dessa i en tvättkorg eller duffel med en flaska diskmedel och en låda med torktumlare ark. En verktygslåda och start verktyg är en gåva du och han kan lägga till tiden.

DIY in Mind

En man som tänker på sig själv som gör-det-självare kan uppskatta specialverktyg eller prylar inom sitt område av intresse. En växelhuvud kommer att uppskatta fordonsposter, och den praktiska killen kommer att vilja bygga sin verktygssamling. Vid 18, har män inte kört länge och kommer att uppskatta en nödsituation kit, oavsett om du köper den färdigförpackad och sätta ihop din egen med startkablar, nödbelysning, reflekterande trianglar och första hjälpen. En ung man med en lapp av smuts att kalla sin egen kommer att få massor av användning av trädgårdsarbete eller landskapsverktyg.

presentkorgar

Män i alla åldrar uppskattar tankeväckande, intressebaserade gåvor. Om du har problem med att besluta om en större gåva, ge flera mindre gåvor förpackade i en korg eller annan behållare. Om man tycker om filmer, få en Netflix gåva abonnemang medföljer popcorn material i en stor skål. Om han äter på språng, gå flera låga valörer presentkort till snabbmatskedjor; linda in en nyckel kedja plånbok som tillåter enkel åtkomst i drive-through. Läsarna kan uppskatta ett par pocketböcker och en läslampa serveras i en tidskrift korg. För att göra en väl mottagna gåva korg, behöver du bara veta den unge mannens gillar.