Hur man återskapar en kub ottoman

Hur man återskapar en kub ottoman


Ottomanerna inte bara erbjuder en bekväm fotstöd, de dubbla som extra sittplatser och även en lämplig plats att sätta en te fack. Du kan flytta dem att ändra utseendet på en plats eller placera dem där du behöver dem. Även traditionella ottomaner är runda, moderna versioner innehåller ottoman kuber. Många av dessa kuber finns i färgglada mocka för att matcha modern design. Däremot kan en möbelöverdrag ta ottoman från mod till tappning på ett kick.

Instruktioner

1 Mät längden och bredden på toppen av din ottoman samt höjden. Tillsätt en tum till var och en av dessa mätningar för sömsmån. Till exempel, om din ottoman åtgärder 13 inches kvadrat på toppen och 18 tum i höjd, din slutliga mätningar 14 inches och 19 inches.

2 Rita en ruta av tyg för toppen av din ottoman och fyra rektanglar av tyg för sidor som matchar dina mätningar. Klipp ut bitarna med vass sax.

3 Sy de fyra sido rektanglar tillsammans längs kanterna med avigsidorna utåt. Bitarna bör utgöra ett ihåligt, rektangulärt rör.

4 Sy den översta rutan till de övre kanterna av den rektangulära röret. Vrid ottoman locket insidan ut för att avslöja den högra sidan av tyget.

5 Dra försiktigt överdraget ner över din ottoman. Jämna ut sidorna och peta hörnen på toppen av ottoman i hörnen av möbelöverdrag.