Konstprojekt med dekorativa gatstenar

Konstprojekt med dekorativa gatstenar


Eftersom gatstenar är hållbara och tåla svåra väderförhållanden, de gör för långvarig konstprojekt oavsett om de används inomhus eller utomhus. Gatstenar används oftast i trädgården eller för uteplatser, men om du har dem i överflöd, kan de användas för att skapa vackra konstverk från mosaik till trädgård tabeller.

Snowman Patio Decor

Nyckelhålsformad gatsten, finns på murverk butiker eller hem leverans butiker, kan användas för att skapa snögubbar. Inte bara kan dessa snögubbar användas i eller utanför hemmet som säsongs dekor, de också göra för fiffiga gåvor för familjemedlemmar, arbetskamrater eller vänner. Material som behövs för att skapa snögubbar är svarta och vita väder färg, orange lera, superlim, fleece, filt, sax, två en halv tum pom-poms och ett gummiband. För att skapa dessa konstverk, måste du skölja och torka Gatsten att avlägsna eventuellt överskott av smuts eller cement bitar. Stenar sedan vitmålade med väder färg och fick torka under 24 timmar. Efter att den har torkat, kan ögon, mun och knappar målas på och fick torka. Halsdukar kan göras med fleece (en tum x 22 inches) och fransar på ändarna med en sax. Linda halsduk runt snögubbe hals och knyta den för att säkra det på plats. Hörselkåpor skapas genom att böja en piprensare över huvudet på snögubbe, med vardera änden fäst vid sidan av sitt "huvud" med superlim. Pom-poms kan sedan placeras över ändarna och säkras med lim. Ett gummiband kan placeras för att hålla pom-poms säkra väntan på limmet torka. Slutföra snögubbe genom att gjuta en näsa från apelsin lera och super limma den till snögubbe. Kände kan sättas till botten för att skydda golv och uteplatser från repor.

Patio Paver Mosaic

Med gamla keramiska koppar, muggar och tallrikar, kan göras en mosaik. Det är bäst att använda en mängd olika livfulla färger med några mörka färger för att skapa kontrast. Bitar ska vara platt på toppen så att hela ytan kommer att bli ännu när du är klar. För att bryta bitar, linda in dem i tyget och skyddsglasögon. Splittra keramik med en hammare eller genom att slå den på marken. Separera stycken av färg i baljor. Lägg ut bitarna på gatsten innan du börjar limma dem. Använda en fuktig adhesiv och färga den på undersidan av de keramiska stycken. Lämnar ungefär en fjärdedel tum i mellan varje stycke för injekteringsbruk. Tryck bitarna på gatsten, att se till att limmet inte sippra ut från botten. Fortsätt tills du har täckt hela Gatsten. Tillåter stenen att ställa över natten. Använd fogmassa för att fylla i de utrymmen och låt sitta i ytterligare 24 timmar. Ta bort överflödig fogmassa med sandpapper. Använd en injekteringsbruk sealer att skydda bitar från vädret.

Uteplats eller trädgård Table

Platta gatstenar kan användas som utomhus bordsskivor på uteplatser eller i närheten av trädgårdsgångar. Det finns många saker som kan användas för tabellen botten inklusive antika mjölkburkar, terrakotta urnor eller gamla metall soptunnor. Dessa stenar kan sättas på toppen av en bas. Vikten på stenen bör hålla basen på plats så att den inte faller omkull. Var säker på att det är centrum. Om du inte vill att tabellen som skall användas och i stället skulle snarare vara för dekoration, planterar blommor runt basen.

Gatsten konstverk

Med färg, tillåta barn att dekorera gatsten. Från bokstäver och mönster till former och handavtryck, kan barn dekorera med vad de önskar. Färgen bör tillåtas att torka över natten. Efter det torkat helt, bör den täckas med en tydlig färg sealer. På botten, kan du stämjärn i ditt barns namn och datum konstprojektet gjordes. Dessa stenar kan sedan placeras i trädgården eller ges bort som gåvor. De kan också hängas på väggarna eller användas som underlägg (om du använder små gatstenar).