Hur man använder Super DS One

Hur man använder Super DS One


Nintendo DS är en dual-screen handhållen spelkonsol med ett bibliotek med över 600 spel, touch-screen kapacitet, en inbyggd mikrofon och Wi-Fi-kompatibilitet. Men begränsad i multimediafunktioner ur lådan, kan bildkort som Super DS En bevilja DS MP3 och videouppspelning, e-bok funktionalitet och möjligheten att köra hem-brygga appar och spel. Den Super DS One är enkel att installera och lätt att använda.

Instruktioner

Hur man använder Super DS One

1 Sätt microSD-kortet i USB-adaptern. Se till att det är helt ren. Om den inte redan är, formatera den i en FAT16 eller FAT32.

2 Installera Super DS En firmware. Du kan välja att köra den CD som medföljer Flashcard eller söka efter den senaste firmware på nätet, som kan hittas på den officiella Super webbplats: http://eng.supercard.cn/.

3 Öppna "engelska" mapp. Sök insidan av "DS (ONE) SDHC_version" mapp för en .rar fil.

4 utdrag scshell "och" MSFORSC.NDS "på microSD-kortet. Den Super DS One är nu helt inrättas.

5 Lägg till musik, e-böcker, bilder eller vad hem-brygga program intresserar dig. Innehållet kan läggas var som helst på kortet, men det skulle vara klokt att lägga till dem till en central mapp att förbli organiserad.

6 Slå på systemet och bekanta dig med Super DS En layout. Testa de olika funktionerna för att bekräfta en lyckad installation.