Sömnadsinstruktioner om hur man använder en dubbel nål i en symaskin

Sömnadsinstruktioner om hur man använder en dubbel nål i en symaskin


Dubbla nålar är två nålar som delar en enda axel. De är också allmänt känd som tvillingnålar. Du använder dem för att skapa två parallella linjer av stygn, antingen i samma färg eller i två olika färger. Helst behöver en dubbel trådhållaren. Det finns dock en lösning om symaskinen har bara en rullsstativet.

Förberedelse

Först lossa nålhållarskruven med en skruvmejsel. Alternativt, skruva fliken, räfflade hjul eller peg hand. Avlägsna enda nål, i förekommande fall. Sätt i axeln av den dubbla nålen i klämman. Dra åt skruven med en skruvmejsel. Alternativt kan du fästa det manuella trycket klämmekanism för hand. Leta reda på symaskinen andra trådhållaren hål, vanligtvis hittas ovanpå maskinen. Leta upp din extra trådhållaren. Sätt trådhållaren i hålet.

threading

Du måste trä slutet av en rulle genom den första nålen och vice versa. Placera en rulle av bomull på vardera av de två trådrullehållare, för att börja. Höj nålen bar. Varje symaskin är något annorlunda, men du kan behöva köra trådarna genom tråd småhål, inställningar plattor, spänningslinjer och / eller trådspänningen. Pass i slutet av varje tråd genom ögat av sin respektive nål, sedan justera trådspänningen. Undvik trådarna blir snagged tillsammans, till varje pris.

inställningar

Välj en tvillingnål inställning på din symaskin. Om du har en maskin med en pekskärm, kommer tillgängliga syr mönstrar alternativ visas. Tryck det mönster du vill sy för att välja det. Ange information om den söm du ska sy - såsom längd och bredd - i förekommande fall. Annars använder en raksöm eller en söm med ett mönster band inom nålen swing tolerans maskinen.

Andra

Använd en dubbel nål för att skapa hemlines, stråveck och sömmar. I varje fall kommer spolen under nålplattan fånga trådar från båda nålarna för att skapa den dubbla sömmen. Om maskinen saknar en andra trådhållaren, Sy 4 Home föreslår du placerar andra spolen - eller bomull rulle - i en tom kaffekopp och har det i närheten.