Det bästa paret Kostymer

Det bästa paret Kostymer


Skapa en buzz på nästa maskerad genom att sätta samman ett par kostym. Dessa iögonfallande konversation förrätter - vanligtvis bra för ett skratt samt - kommer att få tungor viftar. Tänka kreativt och undvika cliched par när man kommer upp med idéer för dig och din partner, eftersom de bästa par kostymer är original.

Popkultur

Popkulturen kostymer kan komma från TV, filmer eller populära media siffror. Nyckeln till att välja den bästa popkulturen par kostym är att plocka en duo som överskrider ålder och fortfarande är relevant. Till exempel, fortsätter Star Wars har en inflytelserik plats i popkulturen, så par kan klä sig som Hans Solo och Leia. Par buddy dräkter skulle vara CP-30 och R2-D2. För en fräschare perspektiv, kan ett par välja Anakin Skywalker och Padme Amidala. Plocka par gjorts populär av media är en annan idé. Som exempel kan nämnas Angelina Jolie och Brad Pitt, Spencer Pratt och Heidi Montag, eller Paris Hilton och Tinkerbell, hennes husdjur chihuahua. Om du letar efter ett skratt, prova gjutning kompisar mot deras personligheter, såsom att klä en pratkvarn som Silent Bob och en mer lugn kompis som Jay.

Humör

Framgångsrika humoristiska par dräkter bör vara lätt att känna igen och lätt att gissa. De bästa humoristiska par kostymer kan funktionen döda ting. Par eller kompis par kostym idéer inkluderar bacon och ägg, Donald Trump och en £ 65 lagförslag, en gaffel och en sked, en mutter och en bult, och salt och peppar. Newlyweds kan klä upp som en boll och kedja, medan par väntar barn kan klä upp som en bulle i ugnen och bagaren.

historiska figurer

Lika rolig par kostymer ska vara lätt att känna igen, så bör kostymer bygger på siffror från historien. Robin Hood och Marion är en lätt urskiljbara kostym val för par, liksom Marcus Antonius och Cleopatra. Vänner behöver inte lämnas ut. Buddy par kostymer skulle kunna innebära Merlin och Arthur, Lauren och Hardy, eller Zeus och Poseidon. Nygifta kan överväga Adam och Eva dräkter, komplett med äpplen och fikonlöv.

romantik

En klassisk kostym för par är Romeo och Julia, men om du letar efter något lite senare, skildra Danny och Sandy från "Grease". Disney par erbjuder ett underhållande val, såsom Aladdin och Jasmine eller Cinderella och Prince Charming. Nyare par från barnfilmer inkluderar Shrek och Fiona från "Shrek", eller Jack Skellington och Sally från "The Nightmare Before Christmas."

Barn

Om du vill hjälpa dina barn poäng massor av Halloween godis medan bus eller godis, par kostymer är ett kreativt sätt att göra det. Överväga dressing syskon upp som Lilo och Stitch, Phineas och Ferb, eller Svampbob Fyrkant och Patrick Star. Beroende på storleken på din familj, försöka klä alla som medlemmar i tv eller film familjer såsom Incredibles.