Vitex för brösttillväxt

Vitex för brösttillväxt


Vitex, också kallad chasteberry, är en populär supplement marknadsförs för kvinnlig hälsa. Många kvinnor vill förstora sina bröst utan kirurgi eller hormoner, och ser till naturläkemedel bröstförstoring kosttillskott. Ta Vitex för bröstförstoring kan vara säkra och effektiva för vissa kvinnor.

Effekterna av Vitex

Vitex arbetar i kroppen för att minska prolaktin, ett hormon i kroppen som ansvarar för amning. Det begränsar också FSH (follikelstimulerande hormon), som utlöses i hypofysen och stimulerar äggstockarna. Vitex ökar dessutom LH (luteiniserande hormon), vilket kan utlösa ägglossning hos vissa infertila kvinnor. Även om dessa effekter inte har kliniskt visat sig öka bröst storlek, Vitex interaktion med den kvinnliga kroppen leder kvinnor att tro att det kan vara en komponent i ett tillägg för bröstförstoring. Vissa kvinnor rapporterar en minskning PMS och klimakteriet symtom när du tar Vitex.

Ta Vitex för brösttillväxt

Köp Vitex från en hälsokost eller komplettera butik i kapsel, tinktur eller bulkväxtbaserade formen. Vitex kan köpas separat eller som en del av en kombination kosttillskott som innehåller andra örter. Om tillägget innehåller andra örter, se till att din läkare och apotekare vet om inte bara Vitex men alla andra örter som ingår i kosttillskott för att kontrollera eventuella läkemedelsinteraktioner. Till exempel är vissa örter som arbetar på den kvinnliga reproduktiva systemet känt att störa effekten av hormonella preventivmedel, som p-piller. Köp Vitex kosttillskott som innehåller alla delar av trädet. De bark, löv och frukt är kända för att bära de olika kemikalier som håller gynnsamma hormonella effekter. En genomsnittlig daglig dos är 30-40 mg Vitex. För Vitex att få full effekt på kroppen, bör den tas långsiktigt för sex månader eller längre. Ta inte Vitex med några mediciner som innehåller progesteron. Ta Vitex första sak på morgonen, på fastande mage. Vitex är inte känd för att orsaka några toxiska biverkningar, men kan orsaka magbesvär. Följ doseringsanvisningar på förpackningen. Rapport till en läkare några biverkningar eller allergiska reaktioner från att använda Vitex.

varningar

Eftersom Vitex har potential att förändra kroppens hormonbalans, barn och tonåringar som fortfarande växer och utvecklas bör inte ta Vitex. Män som önskar skaffa barn bör inte ta Vitex på grund av en länk till minskad fertilitet hos män.