Hur man använder produkter från aphogee

Hur man använder produkter från aphogee


ApHogee erbjuder en hel hårvårdslinje för att hjälpa konsumenter som försöker stoppa hår sönder på grund av kemiska processer eller felaktig vård. ApHogee produkter inkluderar en PropHytamine Complex som utnyttjar exakta nivåer av proteiner, mjukgörare och fuktgivare för att uppnå och bibehålla friskt hår, enligt ApHogee Corporation. (Se referens 1.) Denna linje omfattar produkter för att först korrigera hår frågor och stoppa skador, tillsammans med uppföljnings alternativ för att bibehålla de nya resultaten och förebygga återkommande problem. Efter deras online produktanvändning guiden kan konsumenten välja rätt produkter för deras specifika hår problem.

Instruktioner

1 Rengör håret ordentligt, med hjälp av ApHogee schampo för skadat hår. Använd dagligen på hår som är benägna att skada från kemiska processer, värme och mekaniska påkänningar.

2 Applicera steg 1 i ApHogee tvåstegs Protein Treatment gång var fyra till sex veckor för att minska brott och stärka håret som är svag, alltför bearbetade eller sprött. Mätta handdukstorkat hår med behandlingen och kamma igenom att jämnt belägga alla trådar. Torrt hår under en huva torktumlare eller handtorken tills behandlingen härdas. Blöt håret med minimal manipulation före sköljning helt med varmt vatten.

3 Applicera ApHogee Keratin 2-minuters Reconstructor i vått hår efter schamponering för att minska brott och att ge styrka till skadade nagelband och mjukhet spröd konsistens. Använd vecka tills håret är tillbaka till ett hälsosamt tillstånd.

4 Spraya på ApHogee Keratin & grönt te Restructurizer och kamma igenom din vått eller torrt hår. Låt restructurizer in för att stärka dina strängar, minska brott, minska kluvna hårtoppar, lägga kroppen och för att skydda hårfärg.

1 Tvätta håret noggrant med ApHogee djup Moisture Shampoo att jämna strängar, ger glans, öka mjukhet och återställa fukt att torka, matt och sprött hår. Använd dagligen på alla hårtyper.

2 Applicera ApHogee Balancing Moisturizer (steg 2 i ApHogee tvåstegs Protein Treatment) på vått hår för att återfukta och försegla i fukt. Använd regelbundet efter schamponering och annat som behövs för att bekämpa torrhet och skyddar håret mot fukt.

3 Spray ApHogee Pro-vitamin leave-in balsam hela din våta eller dag hår att jämna strängar för enklare hanterbarhet. Lämna den i för att skydda håret från värmeskador, för att täta nagelband för enklare detangling och att förbättra och skydda färgbehandlingar.

4 Applicera tillräckligt ApHogee Gloss Therapy Hair Polish att belägga handdukstorkat eller torrt hår för att jämna ut strängarna och kluvna toppar samtidigt detangling och förbättrar glans. Används på alla hårtyper för att skydda mot solskador och stoppa frizz.

1 Spray ApHogee Spritz & Shine Styling Spraya håret innan du använder värmeapparater och andra stylingverktyg för enklare hanterbarhet. Applicera efter styling för ytterligare stadga och för att ge glans och skydd fuktighet.

2 Applicera ApHogee Style & Wrap Mousse i fuktigt eller torrt hår för att skydda mot brott när värme styling. Används för att rull set eller linda håret samtidigt som glans, kropp och långvarig stadga till din stil.

3 Applicera ApHogee Mousse för avslappnad hår till hår innan du använder värme för att förhindra styling skador och curl återgång. Krama genom håret för att producera lockigt och vågiga stilar. Arbeta genom håret innan styling att producera volym och en lätt grepp.