Hur man rita figurer för Day of the Dead

Hur man rita figurer för Day of the Dead


Dagen av den döda eller Diameter de los Muertos, observerades den 1 november är en gammal Aztec ritual som har förändrat hela åldrar att bli en spansktalande / katolsk ritual där celebra hedra sina döda på olika sätt. I Mexiko, Central- och Sydamerika, kommer festprissar bringa dagen dekorera gravplatser för nära och kära och njuta av en picknick lunch av den avlidnes favoriträtter.

Instruktioner

1 Rita, färg och klipp ut flera skallar. Att dra skallen, börjar med en båge. Detta är toppen av skallen. Gör två fördjupningar på endera sidan av skallen där tinning är belägna. Gör en ram börjar vid ögonbrynen och slutar vid kindbenen. Placera ögonen i denna ram. Form käken, som är triangulär form. Lägga till funktioner såsom tänder och mönster i skallen så önskas. Du kan bifoga dem tillsammans med lim eller tejp och hänga upp dem runt ditt hem eller stad som streamers. Eftersom Day of the Dead är om att hedra sin död familj och släkt, skallar är en av de mest populära smycken.

2 Rita ett skelett statyett eller flera i olika positioner. Följ instruktionerna i steg ett att dra skallen. Rita sedan halsen i tre små ben. Rita skulderbladen med ryggraden i mellan hela vägen ner till höftbenen. Rita i höftbenen och sedan de två benen gjorda av två långa ben vardera tills de ansluter med fötterna. Använd en annan del av ben för varje tår och sedan två större ben för resten av foten. Gör flera kopior av ritning och använda dem för de unga att färga som de vill.

3 Rita en grundläggande altare på en bit papper. Gör flera kopior. På en separat papper, rita olika objekt att placera på altaret, såsom ljus, rökelse, musik och mat. Gör flera kopior. Har barnen färg altaret och objekt att sätta på altaret. Låt dem limma objekten till altaret.

4 Rita en kvinnlig skelett med en stor rund mage. Låt barnen välja ett fotografi av sig själva. Låt barnen färglägga deras skelett eller lägga glitter till den. Limma sina bilder i mitten av skeletten mage och fästa en magnet på baksidan av skelettet.

5 Låt barnen att rita en bild som påminner dem om Day of the Dead och rama in den eller göra knappar ur dem. Du kommer att behöva en knapp maskin och knapp gör kit för denna verksamhet.