Hur att utforma en Spegel Med Molding

Hur att utforma en Spegel Med Molding


När entreprenörer bygga bostäder, de ofta installera en spegelglas badrumsspegeln tätt intill väggen. Detta ger en fin reflektion, men det är inte alltid ett elegant utseende. Att klä upp en spegel, kan du köpa en spegel ram för det eller så kan du göra en av ram gjutning. Processen är enkel nog om du har grundläggande snickeri färdigheter. Den svåraste delen är att få hörnen gerade så att de passar bra ihop. I många fall kan du köpa ram gjutning med hörnen redan skurna, vilket gör detta projekt ännu enklare.

Instruktioner

1 Mät längden och bredden av spegeln. Mäta spegelns tjocklek samt.

2 Välj ram gjutning som har en rabatt snitt på baksidan av det. Rabatten är en fördjupning längs den inre kanten av profilen som döljer kanten av plattan glasspegel. Rabatten snitt bör vara åtminstone lika bred som tjockleken på spegeln.

3 Skär gjutning att passa runt spegeln. Om du har köpt färdigskurna gjutning, hoppa över detta steg.

4 Applicera bets till de främre och bakre sidorna av gjutning med en mjuk trasa. Låt fläcken att ställa några minuter, sedan torka bort det med en ren trasa. Låt fläcken botemedel för åtminstone två veckor innan du fortsätter. Detta bidrar till att undvika eventuella biverkningar med lim som används i nästa steg.

5 Blanda epoxi enligt dess förpackningens anvisningar. Tillämpa den på formnings där den kommer i kontakt med spegeln. Använd ett hantverk pinne eller en gammal pensel. Vara noga med att inte få epoxi på den exponerade delen av spegeln. Ställa in gjutning på plats på spegeln var noga med att matcha hörnen.

6 Tejpa trä gjutning på plats med målartejp. Låt epoxin torka helt innan du tar bort tejpen.