sy brodermaskiner som ansluts till en dator

sy brodermaskiner som ansluts till en dator


Symaskiner som brodera dina specifikationer finns i en mängd olika märken och modeller. Några av dessa maskiner ansluta direkt till datorn, så att du kan utforma och ladda upp dina egna personliga bilder och teckensnitt, så att du kan anpassa din broderier. Dessa maskiner varierar i deras inbyggda funktioner och egenskaper.

Janome Memory Craft 200 E

JANOME Memory Craft 200E (MC200E) är ett broderi endast maskin som kommer med 73 inbyggda broderier och 3 typsnitt; Men alternativen är oändliga som du kan ansluta maskinen till datorn via USB-porten och ladda ner dina egna mönster och teckensnitt direkt till datorn med en knapptryckning. Den MC200E broderar med en hastighet av 650 stygn per minut och har möjlighet att ändra storlek på projekt med en knapptryckning dimensionering funktion. Du kan också rotera din design upp till 45 grader med en enkel knapptryckning. Denna maskin levereras med flera broder skivor och har en inbyggd digitaliserare, så att du kan konvertera och bild till ett format som kan snabbt broderas. Dessutom kommer den här maskinen med två bågar. Denna maskin har en tillverkares rekommenderat pris på £ 324 per december 2010.

Singer CE-350 Futura

Singer CE 350 Futura är en sy kombination / brodermaskin som levereras med 100 inbyggda sömmar och en mängd inbyggda teckensnitt. Du kan ladda ner dina egna mönster snabbt via USB-kabeln med en dator som kör Windows 2000, ME och XP. Denna maskin är inte Mac-kompatibel. Mönster kan laddas ner direkt till datorn utan någon komplicerad formatering, vilket gör överföringen av mönster snabbt och enkelt. Maskinen levereras med två beslag, har sex en-stegs knapphål, och levereras med flera tillbehör pressarfötter. Dessutom kommer det med en dedikerad broderpressarfoten och ett broderi CD-skivan. Denna maskin har en tillverkares rekommenderat pris på £ 649 per december 2010.

Pfaff Creative Vision

Pfaff Creative Vision broderi och symaskin kan du sy dina projekt samt brodera dem. Denna maskin är fylld med funktioner för broder entusiasten. Det har den största broderytan finns på alla hem symaskin, så att du kan skapa stora mönster. Den levereras med 500 inbyggda stygn, 200 broderier och 4 inbyggda teckensnitt. Denna maskin har en avancerad LCD-skärm som gör att du kan formatera dina mönster på skärmen och ändra färger, storlek och andra alternativ med en knapptryckning. Den ansluts till datorn via USB-kabel för snabb och omedelbar nedladdning och konvertering av en bild och Truetype-teckensnitt. Denna maskin har en tillverkares rekommenderat pris på £ 6,174.3 per december 2010.