Hur vet jag vars antal Texting mig?

Hur vet jag vars antal Texting mig?


De flesta mobiltelefoner i dag har möjlighet att skicka textmeddelanden. Dessa är korta meddelanden (vanligtvis 160 tecken eller mindre i längd) som visas som alfanumeriska tecken på telefonens skärm. Medan skicka och ta emot textmeddelanden till dina vänner eller nära och kära kan vara ett bekvämt sätt att kommunicera, kan du också ibland få en text från ett okänt nummer. Om du har texted avsändaren tillbaka, och hon kommer inte att avslöja sin identitet, det finns några sätt du kan försöka hitta det på egen hand.

Instruktioner

1 Ange numret i din favorit sökmotor. Ibland människor kommer att lägga deras antal när du använder ett socialt nätverk som Twitter, Facebook eller MySpace. Även om texter kanske inte är avsett för hans nummer att vara allmänt känt, efter att lägga ut den ur ett socialt nätverk, kan det visas i resultat på sökmotorer.

2 Använd en gratis mobiltelefon katalog såsom Wyty.com, Nonpublished.com eller Find-cellphonenumbers.com. Dessa områden är gratis, och kan därför inte ge så många resultat som betalande platser. Du kan också krävas att ange din egen information, så att någon annan gör en sökning på dig kommer att kunna hitta dig.

3 Använd en betald omvänd uppslagning webbplats som Anywho.com, Whitepages.com eller Reversephonedirectory.com. Efter att ange telefonnumret som har varit textning dig i den omvända lookup bar, kommer du att erbjudas ett par olika alternativ. För att få en enda detaljerad rapport, kan du betala en avgift, eller för att få obegränsad tillgång till omvänd telefonnummer uppslagningar, kan du betala en högre avgift eller en månadsavgift. När du har köpt din plan, får du information om den person som har textning dig.