Girl Emo & Skater Hair Styles

Girl Emo & Skater Hair Styles


Emo är en subkultur som växte fram ur den "emotionella hardcore" musikscenen på 1980-talet och har blivit en polariserande del av ungdomskulturen i millennieskiftet. Emo har en distinkt utseende, liknar goth och skateboardkulturen, men med sina egna nyanser. Emo hår för kvinnor huvudsakligen färgat kolsvart, eller svart med inslag av andra färger. Det är ofta retad, spetsade eller backcombed och ofta innehåller rosetter eller pannband.

Lång

Ett alternativ för Emo styla håret för kvinnor är långt, rakt hår med en rörig struktur på kronan. För att åstadkomma detta utseende, räta ut ditt hår med ett strykjärn sedan TUPERA de första inches av hår längs kronan för att lägga till höjd och textur. Spraya med hårspray för att ställa in. Ytterligare längd för denna look kan läggas till med hårförlängningar.

Kort

Sido nedslag frans skapa den mest klassiska Emoflicka utseende, och är mer praktiskt för skater flickor. För att uppnå detta, föna med hjälp av en gel eller mousse för att skapa struktur längs kronan och sedan räta ut lugg över pannan. Använd en hårspray för extra grepp.

Färg och tillbehör

Ett annat alternativ för färg är en stor bit av blonda och bruna. För att uppnå detta utseende, separata avsnitt i håret och använda olika färgnyanser för att skapa en differentierad pall. Tillbehör lägga till en söt touch till Emo hår. Prova ett pannband, med eller utan en båge, som bärs bakom din lugg och framför backcombed eller texturerat hår. En baby doll klämma bärs utkant över toppen örat är ett annat alternativ.