Hur konvertera infälld belysning till hängande belysning

Hur konvertera infälld belysning till hängande belysning


När en förändring i inredning önskas, kan armaturer spela en nyckelroll. Till exempel, när man byter ett rum för att lägga till en tabell, tillägger hängande belysning fokuserat ljus ovanför tabellen. Det fina med hängande belysning är trots en platta täcker de elektriska anslutningar, kan fixturen själv hängas så nära taket som önskas. Handla för hängande ljus fixturen med diametern för hålet i taket som skapats för den försänkta armatur. Se till takplattan på hängs fixturen är tillräckligt stor för att täcka hålet i taket där det försänkta Ijusfixturen är belägen.

Instruktioner

1 Leta reda på elpanelen som inrymmer aren som levererar el till infällda armatur och slå till läget. Placera trappstege under infällda armatur och ta bort glödlampan.

2 Klättra in i vinden och lokalisera infällda armatur. Ta bort panelen som täcker de elektriska anslutningarna.

3 Dra ledningarna ur lådan och ta bort tråd nötter och / eller eltejp. Tillbaka skruvarna ut som håller den infällda armaturen till takbjälkar med variabel hastighet borr och Phillips-skruv spets.

4 Placera plywood över hålet i taket. Applicera lim på toppen av plywood där den möter takbjälkar, placera två-by-4s på limmet och plywood och säkra dem till takbjälkar med 2½-tums eller skruvar.

5 Borra ett hål i mitten av plywood och mata de elektriska ledningarna genom hålet. Klättra ner från vinden.

6 Installera hängande ljus fixturen enligt tillverkarens anvisningar. Vrid brytaren igen.