Sätt att täcka ett tak ljus

Sätt att täcka ett tak ljus


Taklampor i ditt hem kan vara en skamfläck. Vissa husägare täcka dessa oönskade armaturer med stora trum nyanser, medan andra helt enkelt ta bort ljuset. Om du tar bort armatur från taket, har du fortfarande har arbete att göra. För att täcka elskåp, måste du skruva tråd nötter på de exponerade ändarna av trådarna för att förhindra en brand. När kablarna är ordentligt skyddade, måste du täcka hålet i ceiliing

Cap och Paint

Nästan varje hem förbättring butik bär tak elektrisk box täcker. Dessa lock är tillverkade av metall och ser ut som en plan platta med skruvhål. Skjut upp utjämnade elledningar i rutan och skruva fast locket på lådan. Måla locket samma färg som taket. Locket kommer att smälta in i taket och endast de mest kräsna ögon vet att det brukade vara ett ljus där.

Undertak

Du kan använda paneler för att täcka hela taket, ingår oanvända elektriska fält. Se till att kablarna är täckta och installera Undertak direkt över elektriska fält. Välj ett av flera alternativ, bland annat knotiga furupanel eller vitmålad pärla ombord. Leta upp reglarna i taket och spika panel direkt till reglarna. Se till att du vet var den elektriska lådan är så att du inte spika panel i de elektriska ledningarna.

tenn tak

Liksom taket paneler, tenn tak täcker det befintliga taket. Detta gör det enkelt att täcka ett oönskat tak ljuslåda. Installera en sub-tak över din befintliga tak genom att skruva ¼-tums plywood blad till takbjälkar. När undertaket är på plats, installera tenn taket enligt tillverkarens anvisningar.

Låt Ljus, Lägga till en skugga

Lampskärmar är ett annat alternativ för att täcka en oönskad taklampan. I det här fallet måste du lämna armatur intakt. I stället för att dra fixturen från taket elskåp, helt enkelt glida en stor trumma skugga över fixturen och fäst det med tråd. Skuggan kommer att omfatta fixturen och tillåter dig att använda fungerande ljus.