Hur man bygger ett fat oster

Hur man bygger ett fat oster


En hemmagjord fat oster kommer att ge rika mylla dina växter behöver för att växa starkt. I stället för fula komposthögar som kräver blandning och skapar obehagliga lukter, göra ett fat oster och minska din trädgårdsarbete tid och ansträngning.

Instruktioner

1 Tvätta plastbehållaren du väljer för ditt fat oster noggrant inifrån och ut. Pipan du väljer bör klassificeras som livsmedelskvalitet eller vara oanvänd. Alla fat som innehöll kemikalier av något slag bör inte användas som en gård och köksavfall komposten. Låt tunnan torka helt innan du fortsätter.

2 Borra hål upp till 1/2 tum i diameter runt plastbehållaren på flera nivåer. För en stor storlek fat, bör hålen vara ungefär sex inches bort från varandra. Dessa hål kommer att tillåta luft och vatten för att flytta både in och ut ur pipan trädgård kompostbehållare. Luft och vatten kommer att hjälpa trädgårdsavfall och kök papperslappar att försämras snabbare och mer effektivt utan någon farlig uppbyggnad av värme.

3 Ta bort pluggar eller lock från ena änden av cylindern. Använda en elektrisk jigg eller tigersåg eller en handsåg att skära ut en rektangulär bit från pipan toppen. Gör denna öppning tillräckligt stor för att få en standardstorlek spade eller spade igenom. Detta kommer att göra det lättare att sätta in och ta bort kompost från pipan när den används.

4 Skruv två gångjärn till en längre kant av plast rektangel skärs från fat toppen. Om det är nödvändigt, borra små styrhål med din borrmaskin för muttrar och bultar eller skruv hårdvara. På den motsatta sidan av det plastlock stycke, fäst hasp maskinvara på samma sätt.

5 Placera plastlocket tillbaka i hålet den kom ut och markera platsen för gångjärns och hasp skruvar eller bultar på pipan själv. Borra små hål och sedan fästa gångjärnen och den andra hälften av hasp till tunnan själv. Se till att locket är uppradade exakt med öppningen i pipan komposten så att locket sluter tätt.

6 Placera fat komposten i ett soligt, ur vägen plats i din trädgård eller trädgård. Om så önskas, spraypaint utsidan av cylindern i en mörk grön, brun eller svart. Detta kommer att hjälpa dra i solljuset värme och bistå i snabb nedbrytning av komposten inuti. Sätt i trädgårdsavfall, vegetabiliska kök papperslappar och vatten regelbundet. Att blanda komposten inuti, helt enkelt luta pipan komposten på sin sida och rulla den flera gånger.