Hur man bygger skum ombord modeller

Hur man bygger skum ombord modeller


Skum ombord används för att göra många typer av modeller, men är mest känd för att konstruera bygga modeller. Denna process används ofta av arkitekter för att skapa en miniatyr modell av en struktur som de redan har konstruerat och tillverkat ritningar. Det är dock inte bara används för professionella ändamål. Skola och hantverk projekt, såsom bil prototyper, vetenskap projekt displayer och segelflygplan flygplan, är alla modeller som kan konstrueras från skum ombord. Här får du lära dig hur man bygger skum ombord modeller.

Instruktioner

1 Rita en pappersmallen. Detta kan göras på din dator eller för hand. Kontrollera måtten stämmer för varje byggnad bit före start.

2 Spray lim på baksidan av mallen pappersarken. Vänta tills limmet är klibbig och vidhäftar dem till ark av skumskiva. Med hjälp av en kniv och stållinjal, för raka kanter, klippa ut alla byggnaden modellelement.

3 Använd UHU lim (extra starkt lim) för att bygga din skum ombord modell. Applicera lim på ena kanten av ett modellelement och sedan kort beröra den med skarvstycket. Dra isär dem och vänta tills limmet känns bara lite klibbig. Stadigt ihop de två delarna. Detta kommer att ge din konstruktion en fast vidhäftning.

4 Limma din byggnad modell på ett ark av skumskiva eller en tunn bit plywood för visning.