Hur gör jag rikta en kaplan?

Hur gör jag rikta en kaplan?


Kaplaner ge pastorala tjänster på uppdrag av religiösa och sekulära organisationer. De kan också ha andra religiösa titlar, militära grader eller officiella positioner som måste beaktas när man behandlar dem.

militär Chaplain

När man hanterar en militär kaplan verbalt, använder "Chaplain" innan hans namn oavsett rang eller gren service. Tillsätt rang och filial i en skriftlig adress, som i "Chaplain John Doe, major, US Air Force" och börja brevet med "Kära Chaplain Doe."

Präster

Om prästen håller en religiös titel eller doktorsexamen i teologi, använda titel innan hans namn, som i "Rabbi (eller far / pastor // Pastor / Doktor) Doe" för en verbal adress. I ett skriftligt adress, följer titeln och namnet med "Chaplain" och namnet på den organisation, som i "Rev. John Doe, Kaplan, Wesleyan University" och börja brevet med "Dear Rev. (eller annan tros titel) Doe . "

regeringen Chaplain

Adress en kaplan för en gren av regeringen verbalt som "Chaplain Doe." I skriftlig kommunikation, använda hans namn följt av "Chaplain" och regeringen gren, som i "John Doe, kaplan i representanthuset."