Lowrider Truck Spel

Lowrider Truck Spel


Made populär på 1950-talet, låg-ryttare lastbilar och bilar är fordon som har modifierats så att suspensionen eller hydraulisk fjädring, kan bilen köra så lågt som möjligt. Låg ryttare lastbilar och personbilar har ofta förarplatsen, Ställbar växelspak, vilket gör att bilen för att utföra humle och höja framsidan eller baksidan. Det finns många spel som finns både offline och online, som tillåter spelare att utföra dessa humle med låg ryttare lastbilar. Vissa tillåter spelare att anpassa lastbilar samt.

Den Lowrider Game

Den Lowrider Game är ett populärt online-spel, tillgänglig från Thelowridergame.com. Spelet tillåter spelare att interagera med andra spelare via Internet och jämföra låg ryttare lastbilar och värderingar. Spelare kan registrera dig för ett gratis konto, vilket ger dem möjlighet att hålla reda på sina prestationer och dra nytta av de forum dedikerade till spelet. Att spela spelet, spelarna köra en låg ryttare lastbil med W, S, A och D för att navigera. Utföra humle och höja bilen tjänar poäng som kan spenderas för att köpa nya lastbilar i spelet. Dessa knep kan utföras genom att trycka på piltangenterna.

expedition Hopper

Expedition Hopper är en flash spel utvecklat av Rhyan hemsida. Spelet har ett enkelt gränssnitt, med spelare att kunna höja den främre och bakre delen av fordonet med hjälp av riktningsknapparna eller musen. När bilen lyfts, kan spelaren använda annan knapp för att frigöra suspensionen. För att göra bilen hop, är bra timing som krävs för att trycka på knappen när bilen återvänder till marken. Spelet innehåller ljudeffekter för att matcha bilen hoppande.

Grand Theft Auto-serien

Grand Theft Auto-serien av spel som utvecklats av Rockstar Games tillåter spelare att styra en låg ryttare lastbil och bil. Spelare kan köra runt på gatorna bara njuter körning låg ryttare lastbil eller kan ingå tävlingar i spelet. Dessa tävlingar kräver spelare att hoppa bilen i tid med musik. Cash ges för bra timing, och detta kan sedan användas till att anpassa trucken. Spelet serien finns för PC, PlayStation 2/3 och Xbox. Spelare måste vara minst 18 år gammal på grund av de grafiska berättelser och innehåll.