Hur man ställer in en hummer fälla

Hur man ställer in en hummer fälla


Det finns inget bättre än en färsk, kokt hummer serveras med drawn smör. Den söta smaken av köttet kan vara himmelsk på en sommardag. Men innan du kan njuta av hummer, måste du fånga den. Hummerfiske har inte förändrats mycket genom åren. Den utförs genom att bete en enkel hummer fälla gjorda av trä och trådnät.

Instruktioner

1 Öppna betet väska som ingår i hummer fällan. En grundläggande hummer fälla har vanligtvis två fack för att fånga hummer. Det finns en trattformad öppning som leder till ett bredare avdelningen. Betet väska hålls i den bredare facket. När hummer har ätit betet, kan det inte ta sig igenom trattform.

2 Fyll betet väska med döda sill tills betet säcken är full (vanligen 3-5). Makrill, vit fisk eller kyckling halsar också kan användas som bete.

3 Bind repet till hummer fällan. Det finns vanligtvis en ring eller ett rep slinga på hummer fällan.

4 Ta en båt till den plats där du vill fånga din hummer. Det är bäst att gå ut nära högvatten så att linjen kommer att ha tillräckligt slack i det. I lågvatten kan hummer potten lyft bort botten av havet, vilket gör det ineffektivt i att fånga hummer.

5 Sänk hummer potten långsamt tills den når marken. Knyt en hummer-fälla boj till den andra änden av linjen och kasta boj i vattnet.