Hur man hittar en förlorad ipod

Hur man hittar en förlorad ipod


Din iPod är en lockande och lätt byte för tjuvar eftersom de är dyra, liten och lätt att rycka. Eftersom de är så små, de är också lätt att förlora. Det brukade vara så att om du förlorat din iPod, det var borta för alltid. Nu finns det sätt du kan hitta den. Men det finns åtgärder du behöver vidta för att återhämta din potentiellt förlorade eller stulna iPod lättare. Läs vidare för att lära hur man hittar en förlorad iPod.

Instruktioner

1 Registrera din iPod med Apple och föra ett register över ditt serienummer för att hjälpa dig att hitta din iPod om den går förlorad. Du kan gå till Apples webbplats för att registrera online och skapa ett Apple-ID och lösenord om du inte har en redan med iTunes. Skriv in ditt serienummer, som finns på baksidan av din iPod, efter att logga in och fyll i din adress och telefonnummer. Om någon ringer Apple att rapportera att hitta din förlorade iPod, kommer Apple ringa dig på det telefonnummer som anges i din profil.

2 Skaffa iGuard spårningsskydd programvara online via deras hemsida. När du betalar avgifterna för tjänsten och registrera på deras hemsida, kan de hjälpa dig att hitta din iPod om den blir stulen. Efter rapportering det stulna kommer iGuard att kontakta dig via e-post med placeringen av enheten (IP-adress, PC användarnamn, ISP och stad etc.) så snart som din iPod är ansluten till en dator med en internet-anslutning.

3 Registrera din iPod med förlorade iPods webbplats. Med en liten betalning kommer Förlorade iPods ge dig ett klistermärke på din iPod där den person som har hittat din iPod kan kontakta förlorade iPods och om någon rapporterar ett serienummer för en iPod finns på deras webbplats, kommer de omedelbart kontakta dig.

4 Inköp skydd för din iPod med GadgetTrak och registrera på deras hemsida. Installera sina agent filer på din iPod och om din iPod försvinner eller blir stulen, helt enkelt logga in på ditt konto på GadgetTrak hemsida och aktivera spårning för din iPod. Så snart din iPod används på en dator med tillgång till internet, kommer du att kontaktas med all information om datorn och plats. Du kommer även att förses med en karta lokalisera den exakta platsen för användaren av din iPod.

5 efter en annons i tidningen eller på en webbplats som Craigslist ber om återlämnande av din förlorade iPod. Förklara exakt när och var du förlorat din iPod och erbjuder en belöning om du kan. Men sällsynt, har det hänt att människor som har hittat iPods har återvänt dem på grund av annonser de har läst i tidningen eller på nätet.

6 Rapport din stulna iPod med polisen om du är ett offer för stöld. Ge dem serienummer och beskrivning av enheten när man gör så att bättre din chans att hitta din iPod.