Säkerhet Mats för barn

Säkerhet Mats för barn


Säkerhetsmattor skapa ett skyddat område för barn att använda när du spelar i, utanför eller under bad tid. I händelse av ett fall, kan en matta bidra till att förhindra allvarlig skada. Mats kommer i olika färger, storlekar och texturer för att förbättra inredningen i alla rum. Överväga att låta ditt barn prova mattan innan du köper den, så att du vet att det bär kid godkännande.

skum Mats

Interlocking skummattor fungerar bra för lekrum, förskolor, daghem och idrottshallar, så att barn inte skadar sig när man spelar. På grund av de samverkande delar, kan dessa mattor monteras för att rymma rum i alla storlekar. Det material av vilket de är konstruerade är tjock, tålig, fuktbeständig och lätt att rengöra med ett vakuum eller såpvatten. Dessa mattor kommer i rutor, cirklar, pusselbitar eller alfabetet plattor.

tumla Mats

Tumble mattor används för barn att utöva på i skolan, dagis eller hemma. Mattorna finns i olika storlekar och tjocklekar för att passa olika storlekar i området. Barns torktumlare mattor är färgglada och har stötdämpande skum för att skydda små ben, tillsammans med en vinyl exteriör för att skydda mot fukt och mögel. De flesta torktumlare mattor är portabel och har ett uppfällbart design för enkel förvaring.

Lekplats Rubber Mats

Gummi lekplats mattor är utanför mats särskilt utformade för att tåla väder och vind, oavsett klimatet inom ett visst område. Konstruerat av gummi och pre-cut för att passa egendomligt formade områden, dessa mattor ger en mjuklandning om barn faller. Denna typ av matta är slitstark, studsa tillbaka exteriör gör springa, hoppa och klättra på lekredskap säkrare för barnen när de faller.

Bath Safety Mats

Bad säkerhetsmattor, även känd som badkar mattor, hindra barn från att glida när du duschar och badar. Barns badkar mattor finns i olika former såsom sköldpaddor, sjöstjärnor, ankor och även licensierade seriefigurer. Mattorna följa ditt badkar via små sugkoppar anslutna till botten. Dessa mattor bör rengöras regelbundet för att förhindra ansamling av mögel och mögel, vilket kan orsaka mattan att utveckla en slemmig och öka chanserna barn kan glida.