Andens svärd hantverk

Andens svärd hantverk


Undervisa barn från Nya Testamentet kommer att leda till att lära om Guds rustning beskrivs i Efesierbrevet kapitel sex. En del av Guds rustning är Andens svärd som representerar Bibeln. Barn använder denna idé att skapa sin egen Andens svärd hantverk för att hjälpa dem att komma ihåg denna del av Guds rustning.

kartong svärd

Barnen kan göra sin egen Andens svärd av kartong för att bära med en solider kostym för resten av Guds rustning. Klipp ut en 20 tum lång bit kartong avsmalnande från 3 inches bred vid sin bas till en rundad spets en tum över. Wrap detta i aluminiumfolie och bifoga en fästet snitt av kartong till den breda änden. Skriv "Andens svärd" på ena sidan av fästet och "Bibeln" på den andra. Låt inte barnen att svänga deras svärd på andra, men bara för att bära det med dem.

Bokmärke

Gör en Andens svärd bokmärke för barnen att använda för att hålla en plats i deras biblar. Klipp ut ett svärd formad papper med bibelversen om Andens svärd skriven på bladet av svärd formade bokmärke.

Bible Cover

Hand hantverk en bibel täck med ett draget svärd på det som en påminnelse om att Bibeln är Andens svärd i Guds rustning. Låt barnen linda en tom bokomslag eller blankt papper matkassen runt sin Bibel. De skriver då sitt namn på det och rita en bild av ett svärd på omslaget. Låt dem sätta lim på bladet av deras svärd bild och strö glitter på en metallisk effekt, om så önskas.