Hur man använder Wii att öva golfsving

Hur man använder Wii att öva golfsving


Om du är en golf entusiasten, men kan inte gå till golfbanan att öva din sving, kan Nintendo Wii hjälpa dig. Erbjuder en mängd olika golfspel, som "Wii Sports golfspel", "Tiger Woods PGA Tour" och Super Swing Golf, liksom "Min personliga Golf Trainer," kommer du att kunna identifiera dina brister och svinga golf klubb som ett riktigt proffs. Det bästa är att du inte ens behöver lämna ditt vardagsrum.

Instruktioner

1 Se till att du äger en av de tre spelen som nämns i inledningen. Utan dem, kommer du att göra någonting mer än att flytta händerna inbillar spelet, och du behöver inte en Wii för det.

2 glömma att det är ett spel och ta rätt set-up position som i en riktig golfspel. Det innebär att dina ben ska vara parallell med mållinjen och glänt, för att ge dig den nödvändiga stabilitet.

3 Ge full effekt till dina långskott genom att svänga den Wii controller hög, når baksidan av höger axel (motsatsen gäller för vänsterhänta spelare). Se till att du har kontrollantens bandet stadigt fäst vid handleden för att undvika olyckor i hemmet under uppspelning.

4 Öva din fotarbete. Med undantag för "Min personliga Golf Trainer" positionen för dina fötter är inte mycket viktigt för din skott när du spelar på Wii, men allvarliga golfare vet att utan vridning av benet, kan du inte öka din sving hastighet. Men om du försöker att slå bollen hårt, med fötterna nedgrävda i marken kan leda till allvarliga ryggskador.

5 Var ihållande med din praktik. Ingen blev en expert på en dag och även om videospel inte riktigt kan likna det verkliga livet, använda dina resultat på skärmen för att mäta dina framsteg och korrigera misstag. Glöm inte att regelbundet öva din sving använda riktiga golfklubbor, som i slutet av dagen, det är därför du började på allvar spela golf på Wii.