Hur man ska täcka röda kinder

Hur man ska täcka röda kinder


Om du lider av röda, fläckiga hud på kinderna, är du förmodligen att göra med rosacea: en vanlig hudsjukdom som förekommer i ansiktet. Orsakerna till sjukdomen är okänd. De röda kinder i samband med det kan orsaka många av de drabbade social och arbetsrelaterad stress på grund av självmedvetenhet och förlägenhet. Även om det är känt botemedel för det, om du lider av röda kinder kan du styra och täcka rodnad med hjälp av några hem metoder.

Instruktioner

1 Tvätta ansiktet med en rengöringsprodukt som du väljer. Se till att produkten är för känslig hud för att undvika övertorkning och starka kemikalier, som båda kan orsaka mer rodnad. Skölj ansiktet med kallt vatten. Använd inte varmt eller kallt vatten, eftersom båda kan göra rodnad värre.

2 Torka ansiktet av ordentligt med en ren handduk. Undvika ytterligare hudirritation genom att klappa och inte gnugga huden.

3 Återfukta huden med en fuktighetskräm speciellt formulera att minska rodnad. Du kan hitta dem på din lokala skönhet leverans butik. Applicera lite fukta till en applikator svamp och gnid försiktigt, på ditt ansikte. Fukten kommer att göra det lättare att tillämpa och blanda din make-up.

4 Applicera concealer som matchar din hudfärg i ansiktet med hjälp av en applikator svamp. Undvik att använda fingrarna för att tillämpa make-up. De kan använda mer olja i ansiktet som kan orsaka ytterligare rodnad eller finnar. Bara tillämpa concealer till de områden av ansiktet påverkas av rodnad. Blanda concealer noggrant för att matcha din hudton.

5 Använd en borste för att lätt täcka hela ansiktet med en avslutande pulver. Välj en färg som matchar din hudton.