Hur konverterar jag en WP3 till en AVI?

Hur konverterar jag en WP3 till en AVI?


WP3 är en filändelse används för att spara Microsoft Photo projekt. Dessa projekt kan redigeras genom att importera WP3 filen i Photo. Detta program har bara möjlighet att spara genomförda videofiler i Windows Media Video (WMV) format. För att spara videon i en annan video format, såsom (Audio Video Inter avi), måste du använda en video konverteringsverktyg.

Instruktioner

1 Öppna filen som du vill redigera i Microsoft Photo. För att göra detta, öppna Photo och välj Arkiv> Öppna. Leta upp WP3 filen på din dator.

2 Klicka på "Nästa" när filen har öppnats i programmet. Detta kommer att förmå "Save Your Story" rutan för att öppna.

3 Välj "Spara din historia för uppspelning på datorn."

4 Välj "Browse" för att välja den mapp som du vill spara filen i.

5 Klicka på "Nästa". Microsoft Photo börjar behandla din videofil. Beroende på datorn och storleken på projektet, hur lång tid det tar att bearbeta den kommer att variera. När det är klart kommer det att sparas som en wmv-fil i den mapp du valt.

6 Besök "Media Convert" hemsida (se Resurser). Denna webbplats ger dig möjlighet att konvertera wmv-fil som Microsoft Photo sparas i en avi-fil.

7 Klicka på "Bläddra" -knappen. Välj wmv-fil sparas på din dator. Under "Input Format" välj "Windows Media Video (WMV)."

8 Välj "Audio Video Inter (AVI)" i "Output Format" rullgardinsmenyn.

9 Klicka på den blå knappen "OK". Webbplatsen kommer automatiskt konvertera och spara den nya avi-fil på din dator. Det kommer att sparas i samma katalog som den ursprungliga wmv-fil.