Hantverk projekt Made med vintage Knappar

Hantverk projekt Made med vintage Knappar


Medan knappar är initialt funktionella, till ett medel fästa kläder, kan de också vara prydnadsväxter. Knappar finns i en mängd olika former och färger, från grundläggande runda till intrikata former. Använd vintage knappar, klippt från utslitna kläder eller hämtas från loppisar och sparsamhet butiker, hantverk material. Traditionellt, knappar ger ansiktsdrag till handgjorda dockor och uppstoppade djur, men de är också lämplig för en mängd andra projekt.

Gratulationskort

Även den mest grundläggande, runda årgång knappen är lämplig för att försköna hemgjord gratulationskort. Limma en knapp på framsidan av en tom tung lager gratulationskort för att göra ett ansikte eller blomblad. När du skapar en bild eller design på framsidan av kortet, använd knapparna för att ge form och färg.

hår smycken

En dekorativ hårspänne, kam eller hår klipp, stoppade in i håret, är ett sätt att utrusta en outfit. Använd en exceptionellt prydnads årgång knappen som höjdpunkten när dekorera en vanlig hårspänne, kam eller hår klipp. Istället för att använda en enda knapp, kombinera flera vintage knappar för att skapa en design när försköna hår prydnad.

Smycke

Skapa smycken genom fashioning tillsammans intressanta knappar. Sträng knappar tätt tillsammans på tunna strängar av elastiskt för att göra ett armband som du enkelt kan glida av och på handleden. Samla en mängd av tappning knappar av distinkta former som replikerar ett föremål, såsom en klocka eller hjärta, för att göra en knapp charm bracelet. Du kan använda vintage knappar för en mängd olika hantverk projekt och att göra alla typer av smycken, såsom halsband och örhängen.

utsmyckningar

Om du är ett hantverk entusiasten som tycker om att arbeta på förändrade böcker, konstnärhandelkort eller klippböcker, bland annat tappning knappar i din butik av utsmyckningar att lägga till hantverk projekt. Med hjälp av en knapp på en förändrad bokprojekt kan ge dekoration och konstnärlig funktion. Tråd en årgång knappen på kanten av bokomslaget och limma en längd på band på den motsatta bokomslag. Håll förändrade boken stängd genom att linda bandändarna runt årgång knappen.

miniatyr möbel

Om du har byggt ett dockhus, är nästa steg att lägga till möbler och dekorationer. Medan många återförsäljare erbjuder miniatyr möbler och dockskåp tillbehör, gör din egen är mycket mer givande. Det första steget i att skapa miniatyr möbler och tillbehör är att börja leta efter små, begagnade varor och avgöra vad de liknar eller vad de kan bli. En årgång knappen utformade för att likna en klocka kan göra en perfekt väggklocka för dockskåp. Använd vintage knappar för att skapa dockskåp dörrhandtag, gardinstång slutar och möbler fötter.