Hur man installerar Interiör Boat Fabric

Hur man installerar Interiör Boat Fabric


Från våta badkläder och nyfångad fisk till sololja, alger och även djurhår, är det inre av båten ständigt utsätts för faktorer som kan orsaka skador, fläckar och obehagliga lukter. Till skillnad från heminredning, är din båtens inredning föremål för många av samma aggravants nedan däck som det är på däck, såsom vatten, havssalt, sol, vind och sand. Det finns marint bruk vattentät vinyl och vattenbeständiga akryl tyger i en mängd olika mönster, färger och väver. De är vackra, bekväm, andas och resistent mot fläckar, mögel och mjöldagg.

Instruktioner

1 Installera en gardinstång till toppen av fönstret och en annan gardinstång till botten av fönstret. Dubbel båge gardiner är ett bra val för båtar eftersom båda ändarna följs väggen, hindrar dem från att svänga runt och potentiellt fånga eld när båten rör sig.

2 Mät avståndet mellan gardinstänger och lägger till fyra inches. Mät bredden på fönstret och lägga till fyra till sex inches till denna mätning. För fylligare gardiner lägga till mer till bredden.

3 Skär en bit av marint bruk tyg samma bredd och längd som din slutliga mätningar. Vik över sidorna två gånger för att dölja den råa kanter och järn. Kantsticka i matchande gänga.

4 Gör samma sak med de övre och nedre fållar av gardin, och se till att båge fickorna kommer att vara tillräckligt bred för att passa över gardinstänger, och installera.

1 Mät längden och bredden av dynan. Rita en kvadrat eller rektangel av samma storlek på utkast papper. Om det inte är en kvadratisk eller rektangulär kudde, helt enkelt placera ett ark av ritpapper ovanpå kudden och spåra formen. Lägg till en halv tum till en tum marginal runt kudden form. Klippa två tygstycken med hjälp av mönstret.

2 Mät höjden av kudden och omkretsen. Lägga till en halv tum till en tum till dessa mätningar. Skär en rektangel med dessa beräkningar. Om det är nödvändigt att sy två tygstycken tillsammans för att få en tillräckligt lång rektangel vara noga med att beräkna för den extra sömsmån.

3 Placera lång rektangel och kudden formad av tyg räta mot räta, foder upp kanterna. Sy ihop dem hela vägen runt sömsmånen. Sy ner återstående sido enande, i början och slutet av rektangeln.

4 Upprepa för den andra sömnad sidan bara tills du ser att kudden fortfarande kommer att kunna passa in i öppningen. Ta bit av symaskinen och vrid den inifrån och ut. Stick kudden innanför öppningen.

5 Kantsticka av maskin eller sy resten av handen för att avsluta stänga sömmen.